mandag den 3. december 2012

Juledekorationer - jeg nåede det næsten


Jeg har som nævnt tidligere været lidt bagud med hensyn til at få lavet mine "obligatoriske" juledekorationer i år. Nu er jeg blevet færdig - Jubii. Tidlig søndag morgen gik jeg allerede i gang med at hente noget gran, som lige skulle tøs lidt op før jeg kunne bruge det - de første grene blev slæbt ind i brusekabinen og lå lidt derinde og dryppede af, indtil jeg skulle bruge det.
Det første jeg fik lavet, var en kalenderlysdekoration. Den var hurtig lavet, for jeg havde allerede på forhånd bestemt mig til, hvordan den skulle være og hvilke ting der skulle indgå. Den består af et stort porcelæns-fad med noget mos, hvorpå jeg har placeret et dådyr, nogle svampe, nogle grønne tråd kugler, et par store kogler (de er hjemtaget fra en ferie i Italien engang) og nogle lidt mindre fra en dansk skov og det hele er så garneret med en masse kugler i pang farver og til sidst er der stukket noget optøet gran i.
Jeg er blevet meget tilfreds og dekorationen er blevet helt, som jeg havde tænkt mig.Kalenderlyset, som jeg har brugt, har en brændtid på 110 timer. Derfor blev det tændt lige med det samme, efter jeg var færdig (jeg tog lige et billede først) - for jeg er jo som sagt lidt bagud og der et godt stykke vej ned bare til det første tal på det tykke lys. Gad vide om vi når, at brænde ned til den 24 - nu må vi se. Men det er ihvertfald dejligt, at have et lys, hvor man ikke hele tiden skal passe på, om man er kommet for langt ned og det kan brænde, når vi har lyst til lidt stearinhygge.

Krans og en gammel home -made træstub
Jeg fik også bundet en stor adventskrans. Jeg har for flere år siden fået lavet et spejl, hvorpå jeg kan placere min adventskrans. Siden da har jeg brugt dette spejl, men selve pynten på kransen har jeg skiftet lidt ud på engang imellem. Men da jeg godt kan lide, at bruge af det jeg har, er det i år "bare" blevet til det pynt, der blev brugt sidste år. En masse kugler og så selvfølgelig fire lys - store,tykke og cremefarvede - også med masser af brændtid i.10 kommentarer:

 1. De er bare fine. Englen er yndig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak- englen er efterhånden også en gammel sag, men det bliver hun jo ikke ringere af.

   Slet
 2. wow en fed træstub !
  skægt når de sådan får former.
  Og smukke dekorationer, du har lavet :o)
  de fortæller også historier !
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Træstubben har jeg selv "snittet" engang - og jeg kan også godt li' "historier"

   Slet
 3. smukke dekorationer ;-) er især vild med dit rådyr ved kalenderlyset

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes, at kalenderlyset er meget sjovt og synes det nogen gange kan være godt med stærke farver iblandet lidt humor.

   Slet
 4. Flotte dekorationer du har lavet.
  Den engle er skøn.

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også glad for hende selvom hun er "gammel" - kan godt li' når man år efter år finder det kendte frem igen.

   Slet
 5. Englen med det salige udtryk er skøn..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg kun gi dig ret i - jeg kan godt li' de ting der bringer smilet frem og det synes jeg hun gør.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.