torsdag den 27. december 2012

Juledagene vel overstået

Julegave fra mine børn - Medusa og Herstal stager
Vi havde en rigtig hyggelig juleaften, helt i min ånd, hvor samvær og hygge var i højsædet og glæden ved, at give og modtage er gået hånd i hånd.


Jeg har nydt de sidste par dage i selskab med familien, god mad og hygge. Der har været tid til afslapning og  det har været tiltrængt. I går var vi til julefrokost hos min mands familie, hvor der traditionen tro foruden god mad og drikke blev spillet pakke leg. Det er helt utroligt hvilken iver og voldsom entusiasme, der kommer op i især de voksne, når de stjæler pakker fra hinanden, farer rundt om bordet og kaster sig over de største og pæneste indpakkede pakker- selvom man på forhånd ved, at pakkerne nok ikke indeholder ting, man ikke kan leve foruden og de største som regel også er camouflage - men hold da op, hvor fik de fleste pulsen op og røde kinder. Et godt grin blev der også plads til, så det var helt som det plejer at være og det er nu heller ikke så ringe endda.
Fortsat god jul til alle - nu venter nytåret lige rundt om hjørnet. Vi skal være sammen med gode gamle venner og jeg glæder mig allerede :)

4 kommentarer:

 1. Julen er for mig også en dejlig tid. Vi spiller også pakkeleg, og se en gl. mand på 93 år blive ung igen fordi det er sjovt at stjæle pakker ved hinanden, det gør altså bare ens sjæl godt.
  Også en fortsat god jul til dig.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Dejligt, I har haft en skøn Jul. Det har jeg heldigvis også sammen med de mennesker, der står mig nærmest.
  Nytåret vil jeg fejre sammen med 'gamle' kolleger fra min tid på Færøerne, dét bliver garanteret ikke kedeligt ;-)

  SvarSlet
 3. lyder som en dejlig jul og skønt at i også kan gå helt i selvsving over en pakkeleg vi har det på samme måde :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt du har haft en god jul, dine problemer op til jul var jo ikke så rare. Pakkespil er altid sjovt! Godt nytår og på gensyn

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.