torsdag den 6. december 2012

En lille hæklet kogle nisse

Se lige her, hvad en god ven Marianne- en rigtig kreativ pige, har lavet ud af  kogle-opskriften. Jeg har fået lov til, at vise jer hendes hæklede kogle nisse. Måske er der nogen, der kan bruge ideen. Jeg siger i hvert fald tak til Marianne for hendes skønne nisse :)
Jeg vil også gerne lige sige tak til alle mine faste læsere, der har valgt at følge min blog - jeg er bare så glad for, at jeg allerede har så mange læsere og nyder alle de mange søde kommentarer jeg har modtaget. TAK

Billedet er lånt fra Marianne

12 kommentarer:

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.