mandag den 29. april 2013

Mor vil du strikke noget til mig?

Den helt rigtige navy blå
Den anden dag kom min store søn Andreas ned i køkkenet og spurgte om jeg ikke ville gøre noget for ham. Hmm hvad skal jeg nu overtales til, nåede jeg at tænke lidt irriteret, inden han fortsatte: " Jeg vil gerne have at du strikker noget til mig "  - nu blev jeg i stedet for helt glad, for det er længe siden,  jeg har oplevet, at en af mine børn vil have noget hjemmestrikket. Da han så fortsatte med: " og jeg har fundet en opskrift på nettet, på Ravelry" blev jeg da helt rørt og lidt mor-stolt over min store søn på snart 17. Mit svar kom prompte og jeg sagde: "Det vil jeg rigtig gerne, hvad er det? "
Det viste sig at være et slips, så det var jo ikke det helt store projekt. Andreas ville have det i navy blå og det var meget vigtig, at farven blev den rigtige og garnet skulle være sådan noget lidt stift noget :) (vi blev enige om bomuld, efter han havde mærket på et nøgle, jeg havde i forvejen)
Jeg havde dog ikke lige den rigtige farve, derfor måtte han sammen med mig en tur forbi en garnbutik. Det er ikke noget, han normalt synes er det fedeste i verden, men denne gang var det jo også noget, han havde valgt  ganske frivilligt.
Nu er jeg godt i gang, men hold da op sådan et slips er langt. Jeg tror jeg mangler 30 cm endnu. Jeg vil skynde mig, at få det færdigt, for der spørges jævnligt: "er du forresten snart færdig med det vigtige?"

Perlestrik på pind nr 3

24 kommentarer:

 1. he he fed ting sønnen lige ønskede der :-) Glæder mig meget til at se ham med det på, hvis vi er så heldige at få et billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sjovt nok er det vist blevet på mode igen med strikkede slips. Nu må vi se om han stiller op til fotoshoot ;)

   Slet
 2. Skæg ide med strikket slips :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - nu håber jeg det bliver nemt at binde :)

   Slet
 3. Smuk perlestrik. Om jeg overlevede, jeg tror det ikke. Perlestrik er IKKE noget jeg gør ret meget i. Men alt for børnene, så mon ikke jeg også havde gjort det.

  God arbejdslyst med det vigtige.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dette projekt kunne jeg ikke lige sige nej til og jeg synes ikke perlestrik er så slemt ;)

   Slet
 4. Du får lov at strikke en sløjfe til mig bagefter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men det gør jeg da gerne - alt for dig min pige :)

   Slet
 5. Hold da op - man skal høre meget... men dejligt!! Har netop set, at strikkede og hæklede slips er det helt hotte - så i et amerikansk mande-mode-blad, at bl.a. Tommy Hilfiger og Ralph Laurent har det i collectionen. Jeg skal faktisk i gang med nogle til min mand :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og det er godt ørene ikke altid falder af :) Ja det er åbentbart det helt hotte lige nu - strikkede slips.

   Slet
 6. Skønt når man som du, får lov til at strikke til sin søn :-) for nyligt fik jeg "lov" til at strikke sokker til min søn...måske jeg skulle gå i gang med et slips i den flotte blå farve du strikker i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det synes jeg også - det sker jo ikke så tit :) Strikkede slips skulle efter sigende være ret hot lige nu, så du må da igang ;)

   Slet
 7. Hvor godt han ville have dig til at strikke et slips og så endda også havde opskriften klar. Måske man skulle hoppe med på bølgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ingen sag, når man ved hvad man vil have :) Hop du bare på bølgen ;)

   Slet
 8. Hold da op en sej søn, selv lige at finde opskrift, og så på ravelry, det kan man da ikke andet end undgå at blive nødt til at strikke - måske får vi et billede af den unge mand - med slips på

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var ikke så meget diskussion der :) Måske får jeg ham overtalt til et lille billede - måske ;)

   Slet
 9. Det er da bare sejt .. sådan en bøn vil man aldrig kunne sige nej til.
  Ja, håber vi får lov at se søn med slips.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan kun siges ja til sådan en anmodning :) slipset skal i få at se, det er mere tvivlsomt med sønnen ;)

   Slet
 10. Sikke en sød og sjov beretning. Hvad gør mødre ikke for deres børn :)
  Jeg håber godt nok også vi kan se den på ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi mødre gør meget og dette var en af de små ting :) Jeg håber også, jeg kan få ham overtalt, når jeg engang er færdig med slipset!

   Slet
 11. Absolut ikke noget bedre end når ens børn vil have det man laver! Bare det at blive bedt om at ligge et bruseforhæng op kan fylde mig med kærlighed ;)
  Jeg er sikker på at den bette mand bliver glad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt når man kan glæde dem :) og han bliver helt sikkert vældig tilfreds!

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.