onsdag den 10. april 2013

Bolsjer og bog


Jeg har fået min mand hjem igen og det er dejligt. Nu er jeg spændt på, hvor længe det varer denne gang. Det er åbentbart ikke noget, vi helt kan planlægge efter, for manden er allerede begyndt at snakke om, at han nok skal af sted igen.  Efter mange år sammen kender han mig ret godt. Derfor havde han købt disse bolsjer med hjem til mig. Jeg ELSKER syrlige bolsjer og lige dette mærke bringer minder om barndom og sejlturene til færøerne, hvor min mor altid købte disse bolsjer til os.


Jeg har også fået noget andet. Eller det vil sige, jeg har købt noget til mig selv. Jeg var nemlig en tur i Netto og her faldt jeg over bogen: "Strikket og hæklet - Homemade" af Rachel Søgaard & Stine Hoelgaard Johansen til den nette sum af 40,-. Bogen kom med hjem til de alle de andre bøger. Jeg har nemlig kigget i den, engang jeg var i strikkecafe og synes især godt om en model i bogen - Feminin med kant. Jeg har flere gange købt enkelte opskrifter til 40-50 kroner, så jeg synes, det er et godt køb. Selvom jeg måske kun laver en enkelt model fra bogen, har jeg jo også glæden af at bladre i den og biblioteket bliver samtidigt suppleret op.

Feminin med kant
22 kommentarer:

 1. Er der noget med færinge og slik fra barndommen? Færingen derhjemme får lys i øjnene, bare han ser papiret fra Wagon Weels
  En strikkebog til 40 kr kan man da umuligt lade ligge ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg faktisk - jeg kender også godt Wagon Weels, hos os kaldes de cowboy kiks og det er en klassiker, som også bringer minder og de købes hver gang vi er på Færøerne. Mine børn er også pjattet med dem :)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja trøjen er rigtig fin og fin som let sommer "overtøj"

   Slet
 3. Jeps - bolsjerne bringer også mig minder fra min barndom.
  Sikken et godt udsalg med bogen - "Min" Netto har da ikke sådan et godt tilbud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror bogen var en "rest" fra tidligere. Der var kun den ene og den fik jeg - nogen gange er man heldig ;)

   Slet
 4. jeg skulle vist have kigget lidt bedre efter da jeg var i Netto idag :o)
  flot model også

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror bare jeg var heldig, for der var kun en i en restudsalgs bunke.

   Slet
 5. Det var da et godt køb med din nye bog

  Puha syrlige drops kan jeg ikke lige klare - har dog en søn der er helt vild efter dem, men mærket minder mig også om bedstes bolsjer det var de brune og dem elskede jeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender også de brune, dem fik vi faktisk også altid. Dem kan jeg også godt lide.

   Slet
 6. Det er jo lige før man skal en tur i Netto, de bolsher bringer også minder frem hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må gerne kigge i min bog :)
   ja er det ikke sjovt, at bolsjer kan gøre det!

   Slet
 7. Lækkert med bolcher meeeeeeeen jeg ville nok synes at de er lidt for syrlige :0) Jeg er mest til lakrids. Den strikkebog må jeg da ud og se om jeg kan finde. Altid dejligt at give sig selv en gave for så får man sjovt nok lige det man ønsker sig!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også ret vild med lakrids - især sød blød lakrids :)
   Som før nævnt tror jeg ikke det er en bog som er i Netto lige nu - jeg fandt den i en restbunke og du har ret i det er dejligt at give sig selv gaver!

   Slet
 8. Jeg synes også trøjen er rigtig sød. Bolcherne bringer også minder frem her - minder om ture til Helsingborg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk, det er en af de modeller, jeg kunne finde på at strikke :) - den kommer i hvertfald i bunken af to do.
   Sjovt at læse at andre også har minder angående bolsjerne:)

   Slet
 9. :)
  Uha... de bolcher husker jeg også, men som noget der snerpede munden sammen.
  Dog et kært minde, om en bedstemor, der ville gøre det så godt, så godt. Derfor blev de spist.

  Lækre strikkebøger, skal man helst ikke gå ned på.
  Fine ting i den er der og jeg glæder mig til at se færdigt arbejde.

  God Torsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er så sjovt med alle de minder, der dukker op.
   Og nej, man skal ikke gå ned på på strikkebøger ;)

   Slet
 10. Den trøje tror jeg virkelig ville være god til dig, jeg er vild med det mønster.

  Jeg tror at dine frøer bliver super skønne, laver du en opskrift man kan købe af dig for sådan et par kunne godt sidde hos mig ;-)

  Hav en skøn aften.

  Knus
  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror også den trøje lige er mig.
   Jeg laver en opskrift til frøerne og den kommer sikkert på bloggen.
   Også knus herfra :)

   Slet
 11. Jeg kom bare lige forbi.
  Hvor har du en fin blog.
  Rigtig smart trøje, sådan en kunne jeg nu godt ønske mig.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - det er altid dejligt når nogen roser min blog :)
   Også god dag til dig og du er altid velkommen til at kigge forbi!

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.