fredag den 5. april 2013

Krea hygge træf


Jeg har meldt mig til ovenstående arrangement i Cafe tankefryd den 2. juni og jeg glæder mig rigtig meget. Selvom jeg ikke på forhånd kender nogen af de andre, skal det nok blive en rigtig hyggelig dag, Det er Tove, der er ide-kvinden bag dette. Rammerne ser bare så hyggelige ud, maden tror jeg også vil leve op til mine forventninger og det er jo altid dejligt, at møde andre, der kan lide at bruge hænderne til kreativiteter. Jeg vil hermed opfordre dig til, at deltage denne dag, men jeg tror ikke du skal tænke over det alt for længe, for der er kun plads til 30. Du kan tilmelde dig via dette LINK, hvor du også kan læse mere om arrangementet og du behøver altså ikke kende nogen på forhånd eller være en ørn til håndarbejde, for det vigtigste denne dag er, at det skal være en dag i hyggens tegn, hvor vi får mulighed for, at sige hej til hinanden.
Ønsker alle en dejlig fredag med masser af sol

10 kommentarer:

 1. lyder skide hyggeligt håber du får en god dag, der er lige lidt for langt for mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det ser så hyggeligt ud - kunne ellers være sjovt at mødes :)

   Slet
 2. Det lyder til at blive super hyggeligt. Desværre er det også lidt langt for mig ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også det bliver. Måske mødes vi en anden dag - hvem ved :)

   Slet
 3. Æv lige i den lange ende for mig.
  Ville gerne mødes med dig.

  Lh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også gerne møde dig - det bliver nok ikke ved dette arangement, men måske en anden gang :)

   Slet
 4. Jeg har tilmeldt mig og glæder mig til at møde jer alle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også, det bliver helt sikkert hyggeligt og spændende at møde alle. Vi ses :)

   Slet
 5. Juhuu! Glæder mig til at møde dig også - jeg har nemlig aldrig snakket med en trold før ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver da så sjovt og så får du jo også mulighed for at hilse på en trold for aller første gang ;);)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.