torsdag den 18. april 2013

Fine knapper som jeg er "får"elsket i


Jeg har købt de sødeste knapper hos Maskebal. Det var Lone med bloggen Lyderts verden, der  gjorde mig opmærksom på Kirstens fine knapper, fordi hun havde nævnt/vist knapperne i et blogindlæg. Allerede samme aften jeg læste indlægget, tog jeg en tur forbi Amio, hvor Maskebal sælger sine ting. Jeg købte 8 fåre-knapper og der var da flere, som fristede, men jeg var standhaftig. Jeg er helt sikker på, at hvis der havde været nogle med frøer, så var de også smuttet med ned i indkøbskurven. Knapperne er lavet i fimo og de kan tåle vask i vaskemaskine. Jeg ved ikke endnu, hvad jeg skal bruge knapperne til, men mon ikke jeg finder ud af det engang. Nu har jeg i hvert fald knapperne til et projekt. Selvfølgelig må Strikkefåret have knapper med får på - mindre kan da ikke gøre det.


Knapperne er fotograferet på et sjal min bedstemor har strikket til mig. Det er en opskrift fra Navia med et klassisk/traditionelt færøsk mønster i midterpartiet og ensfarvede vinger. En smuk bladkant omkranser sjalet. Det er et sjal, jeg er super glad for og især fordi det er min bedstemor der har strikket det til mig. Hun hedder forøvrigt også Aslaug - det er så hyggeligt når jeg ringer og hun siger "det er Aslaug " og jeg så svarer "det er også Aslaug" Hun er efterhånden en ældre dame, men hun strikker stadig - det er blevet til meget strik fra hendes hænder efterhånden og hele familien har nydt godt af hendes fantastiske kreationer.

20 kommentarer:

 1. Skønne knapper. Jeg gad godt se dit sjal "i fuld figur" det ser lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et lækkert sjal :) - bliver da vist nødt til at lave et indlæg, hvor jeg viser hele sjalet

   Slet
 2. Ja- de knapper er jo lige til dig. Og jeg vil da også gerne se hele sjalet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Knapperne er lige mig :) og du får også dit ønske opfyldt - jeg laver et indlæg med sjalet

   Slet
 3. Selvfølgelig har du fårelsket dig i fåreknapperne!!
  Kan godt forstå, at du har købt dem. Jeg er faktisk "samler" af Kirstens knapper.
  De har ikke noget kendt formål, men pludselig kommer de i brug, ellers er de "bare" til glæde :)
  Hvor er det et smukt stykke strik din bedstemor har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg nemlig! Det kan jo også være, at knapperne netop giver inspirationen - det kan jo gå begge veje og som du skriver - kan de også være bare til glæde :)

   Slet
 4. De er så fine de knapper, og man behøver heldigvis ikke have et formål med sine indkøb, og jeg stiller mig i koret af dem som vil se mere sjal, hvor ser det smukt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Har fundet opskrift, men vil meget gerne se dit smukke sjal i hel figur

   Slet
  2. Nej heldigvis er det ikke altid nødvendigt med en højere mening med det man indkøber ;)
   Du stiller dig bare i kø og så får du nok også dit ønske opfyldt ;)
   Jeg fotograferer sjalet inden for nærmeste fremtid

   Slet
 5. jeg stiller mig også lige i køen

  Super flotte knapper

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal da være velkommen i køen, der er masser af plads ;)
   Ja knapperne er flotte :)

   Slet
 6. De knapper der er da alt "får" skønne ;o) ..... og tørklædet er smukt. Lad os lige se den i hel figur, ik :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mæ hæ ja alt "får" skønne ;) og du skal nok få sjalet at se :)

   Slet
 7. Skønne knapper som da bare ser så skønne ud mod dit smukke sjal, skønt at have sådanne et som er strikket med kærlighed til en :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det var den perfekte baggrund til at vise knapperne frem
   Det er også et sjal jeg værner om :)

   Slet
 8. Selvfølgelig skal strikkefåret have "fåre-knapper", de ser fine ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nemlig og når de så er så fine, er det jo perfekt :)

   Slet
 9. Det er jo bare total "strikkefår-knapper" ;)
  Kunne man få lov at se hele sjalet? Det ser utrolig smukt ud.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.