mandag den 8. april 2013

Frække fasener og strikkehygge


Jeg har før skrevet om, at vi har mange fasaner her, hvor jeg bor. Det er rigtig hyggeligt, når de spankulere rundt ude på græsplænen og også når de promenere på terrassen og især når de kommer helt op forbi vores vinduer og kigger ind til os. Her til morgen vågnede jeg ved, at Chili vores hund gøede helt hysterisk og jeg blev selvfølgelig nødt til at gå nedenunder for at se, hvad der var på færde. Da jeg kiggede ud af vinduet, så jeg så hvad der havde forstyrret hundesøvnen. Der var to fasaner ude i gården, der skræppede op og den ene bandit, havde placeret sig bag på på min bil. Jeg skyndte mig, at gribe kameraret og fik fanget den ene i linsen, nemlig den der sad på bilen. Det så da meget sjovt ud, men her synes jeg, de lige er blevet en tand for frække efter min mening. For med de kløer de har, kan de da godt ridse i lakken og det er ikke ok. Man kan faktisk se på billedet, hvordan de har ridset på ruden, fordi der var frost her til morgen.

Det var meget bedre
I eftermiddag har jeg været til strikkehygge/komsammen og det har været rigtig hyggeligt. Jeg kendte ingen af deltagerne på forhånd, så det var da med lidt sommerfugle i maven, jeg tog afsted. Det var nogle søde piger jeg fik hilst på. Der blev strikket, drukket kaffe, spist kage og snakket, så det var helt som jeg havde forventet. Vi skal mødes igen om 14 dage og det glæder jeg mig allerede til. Det er altid dejligt, at være i selskab med andre, der har strikkepinde i hænderne.

8 kommentarer:

 1. Sikken nogle frække fasaner :-)Troede ikke at de turde at komme så langt frem, men hvad ved jeg? som kommer fra København :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem vi har tør godt - selv hunden er de ligeglad med :-)

   Slet
 2. Sjovt med fasaner så tæt på, godt hunden forsvarede huset, måske skulle du også have en vagthund i bilen? Da vi var i sommerhuset spankulerede fasanerne også rundt lige uden for huset, godt det ikke er ulvene, som kommer så tæt på

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores hund prøver nogle gange at fange en fasan, men de griner bare af den tror jeg. Nej heldigvis har vi ingen ulve her.

   Slet
 3. Ja det er da godt nok nogle fasaner, der tager sig visse friheder... hmm mon man kan opdrage på fasaner......

  Lyder hyggeligt med strikkehygge, overvejer tit at melde mig til noget et sted, men indtil videre er det kun blevet ved tanken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror Fasaner gør lige, hvad det passer dem og er uden for pædagogisk rækkevidde :-)
   Det er rigtig hyggeligt og også ret nyt for mig, at møde andre strikkere, men jeg er så glad for, at jeg er sprunget ud i det.
   Vil anbefale dig at gøre det samme - tror ikke du vil fortryde det

   Slet
 4. Du tager altså nogle smukke billeder Aslaug - hvor må det være dejligt at bo så tæt på naturen hele tiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg øver mig, for det er først efter jeg er begyndt at blogge, at jeg også er blevet "fotograf"
   Jeg nyder også at bo her, hvor jeg bor :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.