tirsdag den 24. december 2013

Glædelig jul og godt nytår


Teknikken driller stadig her hos mig. Først havde jeg problemer med min internetforbindelse, men det fik vi heldigvis fikset og det var så dejligt igen at kunne være på. Det kan jeg stadig, men nu er min harddisk stået af på min primære computer og jeg kan ikke komme ind til nogle af mine programmer, heriblandt billederedigering.
Jeg (Andreas) fik heldigvis lavet en backup af mine billeder og dokumenter, men de ligger lige nu i en systemafbildning, så den kan jeg ikke bruge, før det hele bliver installeret på en ny harddisk. Jeg skal helt sikkert ud og købe mig en ekstra julegave, så snart jeg får muligheden igen. For uden harddisk går det altså ikke....Lige nu må jeg nøjes med min gamle bærbare, som ikke kan holde strøm og så min før julegave til mig selv sidste år - min elskede Nexus 7 tablet. Der kommer sikkert ikke flere indlæg herfra inden, jeg har fået min computer på banen igen og den lovede opskrift på småkager må vente til en anden god gang. Jeg vil holde ferie og nyde, at min mand holder lidt mere fri end han plejer - det er den bedste gave jeg får i år ....tror jeg da :) nu ved jeg jo ikke, hvad der ellers kommer af overraskelser ;)
Jeg vil ønske jer alle en fantastisk jul og håber i alle kommer godt igennem nytåret.

Vi ses forhåbentlig i det nye år

13 kommentarer:

 1. Rigtigt glædelig jul til dig også.
  Jeg kigger bestemt forbi Strikkefåret i det nye år!

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til dig også ;-)

  SvarSlet
 3. Sådanne pc problemer, behøver altså ikke at indfinde sig ved juletid, de giver jo stress!! Ha´ en god jul, og på gensyn i 2014

  SvarSlet
 4. Glædelig jul og så håber jeg du snart er igennem det computervrøvl.
  Det er ikke til at bære at der skal gå så meget tid fra strikkepinde og hæklenål!

  SvarSlet
 5. Rigtig glædelig jul til dig og din familie
  Forhåbentlig kommer der styr på teknikken, det er jo ikke til at undvære

  SvarSlet
 6. Rigtig glædelig jul til dig og familien :-)

  SvarSlet
 7. Også rigtig glædelig jul til dig og din familie

  SvarSlet
 8. Øv, hvor træls med alle dine teknik problemer.
  Også en rigtig glædelig jul og et godt nytår til dig.
  Jeg glæder mig til at følge med i det nye år :)

  SvarSlet
 9. Rigtig glædelig jul og godt nytår ønskes der fra Tullehuset.
  Og øv da...når teknikken står af :)

  SvarSlet
 10. Sikke mange fine og flotte ting du laver.
  Her sprudler kreativiteten. Så dejligt at se på.
  Alt det tekniske har jeg heldigvis min mand til at hjælpe mig med.
  Men irriterende er det når det ikke virker,
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 11. ---- kommentar skrevet med tilbagevirkende kraft :) ----
  Et forsinket ønske om at du og dine havde en glædelig jul - og den trold er da slet ikke til at stå for :)

  SvarSlet
 12. Tak for alle jeres kommentarer - de er alle læst med stor glæde :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.