mandag den 16. december 2013

Jubiii jeg vandt, men har ingen netdækning


Ovenstående billede er et udklip fra min facebook profil. Jeg sidder lige nu udenfor Katrines dør og det er ikke så festligt. Det er ellers en festlig dag, for jeg skal snart modtage en pakke fra Garn Garagen. Jeg var nemlig den heldige eller sagt på en anden måde, den der havde flest søde mennesker, der ville stemme på mit billede. Jeg vil hermed gerne sige tak for den fantastiske opbakning, som jeg har fået i forbindelse med konkurrencen om garnpakken. Opbakningen betyder rigtig meget for mig og faktisk mere end selve gevinsten.

Jeg er uden internet i de næste dage, så derfor bliver der stilhed. Jeg håber, at den teknikker, som jeg har fået lovning på onsdag, kan løse problemet. Nu vil jeg så prøve at nyde de næste dage uden internet og telefon. Hvis jeg får stærke abstinenser, må jeg tage en tur ind til Katrines WiFi.

12 kommentarer:

 1. Tillykke med gevinsten :o)
  og øv - det er da ikke til at undvære net-forbindelse.
  Håber den snart kommer igen.

  SvarSlet
 2. Tillykke med præmien...og øv...ingen kan undvære net i vore dage :)

  SvarSlet
 3. Stort TILLYKKE! Hvor er det dejligt!

  SvarSlet
 4. Tillykke med gevinsten, der er vel fortjent :-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med gevinsten, det er velfortjent :-). her driller nettet også ind i mellem, det er ribtig øv når det sker :-) håber snart du er tilbage igen :-) Kh

  SvarSlet
 6. Godt du nåede det, det var næsten for spændende indimellem! Håber snart du har fuld kontakt med omverdenen igen

  SvarSlet
 7. Stort tillykke Aslaug - så det godt på facebook i morges :) - håber du snart har netforbindelse igen
  Knus og pøj pøj med garnet

  SvarSlet
 8. Et stort velfortjent tillykke med gevinsten :-)

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres lykønskninger :) Nu er jeg på igen og hold da op det er dejligt, har lige bestil en julegave og mon ikke den kan nå at komme inden jul. Det er altså ikke nemt at undvære net, man er jo noget afhængig af det efterhånden ;)

  SvarSlet
 10. Fedt at du vandt. Stort tillykke ;)

  SvarSlet
 11. ---- kommentar skrevet med tilbagevirkende kraft :) ----
  SÅDAN! Tillykke med det Aslaug, velfortjent - håber at I kom ind i lejligheden og ikke sidder der endnu ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.