onsdag den 11. december 2013

Foto konkurrence hos Garn Garagen


Jeg deltager i en foto konkurrence på Garn Garagens facebook side. Konkurrencen løber til den 15. december, så der er ikke mange dage til at spændingen bliver udløst. Billedet med flest likes vinder en garnpakke og lige nu er der meget tæt løb mellem nummer et og to. Lige nu ligger jeg på en anden plads, men jeg mangler ikke mange stemmer for at "overhale" konkurrenten, så det er altså lidt spændende. Du kan stadig nå at stemme på mit billede


Jeg deltager med mit hæklede tørklæde. Tørklædet er hæklet i Coast, som er en blanding af lammeuld/bomuld og er superblødt og lækkert. Opskriften har jeg fundet i bogen "Strik ...ponchoer capes tørklæder og sjaler.


Jeg viser lige et billede fra januar, hvor jeg har tørklædet på. Der havde vi sne og solen skinnede kan jeg se :)
Håber lykken skinner lidt på mig nu på søndag - det ville da være fedt.

21 kommentarer:

 1. Jeg hepper og linker igen :))

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Kirsten desværre kan man kun gøre det en gang ;) men tak for din opbakning :)

   Slet
 3. Jeg håber lykken skinner på dig med det smukke tørklæde, så har straks liket :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Pernille, er glad for din hjælp :)

   Slet
 4. Selvfølgelig får du et LIKE herfra :) Og det ser da også ud som om du vinder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Gitte :) der er tæt løb, så det bliver spændende

   Slet
 5. Stemme nr. 96 fra mig :) Held og lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den Marlene :) den er jeg glad for :)

   Slet
 6. Jeg har da allerede stemt - selvfølgelig

  SvarSlet
 7. Du har også fået et like herfra. Elsker det Coast garn... Og super flot tørklæde, som klæder dig rigtig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Mette :) Coast garn er lækkert og jeg er glad for mit tørklæde :)

   Slet
 8. Skynder mig forbi garngaragen og liker ...
  Jeg håber solen vil skinne på dig også på søndag
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Marianne :) ...det håber jeg også ;)

   Slet
 9. Du får også et like herfra, dit billede er klart det bedste, så du vinder selvfølgelig :-) held og lykke :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Jette :) Jeg synes faktisk også mit billede er rigtig fint, men det har nok ingen betydning. Når det drejer sig om likes, så er det jo et spørgsmål om, hvor mange man kan få til at stemme på billedet eller hvor mange "venner" man har ;) .... men nu vil jeg da rigtig gerne vinde, når der er så mange, som har været søde at give mig et like :)

   Slet
 10. Så er det gjort....håber det lykkes for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din opbakning, den er jeg glad for :)

   Slet
 11. ---- kommentar skrevet med tilbagevirkende kraft :) ----
  Nøj, jeg glæder mig til at læse videre, for både tørklæde og foto er i top :)

  SvarSlet
 12. Det klær dig rigtig godt dit fine tørklæde:-)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.