fredag den 10. januar 2014

Ud med det gamle - ind med noget nyt

Nærbillede af min gamle harddisk, som har gemt på meget
Nu har jeg endelige fået styr på teknikken igen. Der er lagt en ny harddisk i min computer og jeg kan igen lege med billeder og tekst. Det har været godt med en pause, selvom den var ufrivillig. I starten var det meget mærkeligt og jeg må indrømme jeg blev lidt rastløs. Senere blev det nu meget rart, sådan at holde "fri" og nu er jeg der, hvor jeg glæder mig til, at få lavet nogle indlæg igen.
Jeg håber alle er kommet godt ind i det nye år og jeg glæder mig meget til at følge med rundt omkring. For mit vedkommende har 2013 været meget anderledes på mange måder. Der er blevet ryddet op på flere planer og 2013 bød på både opture og nedture.
I januar havde bloggen kun et par måneder på bagen og havde selvfølgelig ikke så mange læsere, som nu. Der er kommer rigtig mange nye læsere til. Hvor mange er lidt svært at afgøre, for man kan jo følge med på mange forskellige måder. Nogle følger via blogger og andre gennem bloglovin. Derudover er Strikkefåret også på facebook. Jeg ved, at der er nogle som er tilmeldt både og ... så et nøjagtigt tal er svært at spå om. Men jeg kan se på mine besøgstal, at det er gået over al forventning og i december rundede mit månedlige besøgstal de 24.000 - det er for nogle måske ikke så meget , men for mig var det nu lidt vildt. Jeg havde ikke i min vildeset fantasi forestillet mig, at jeg på nuværende tidspunkt ville have så meget trafik. Jeg håber selvfølgelig på at trafikken fortsætter og at der er flere, som finder vej til min blog.
Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der allerede følger med her på bloggen. Tak for de mange kommentarer, som alle er læst med den største fornøjelse. Tak for den store opbakning, som jeg har fået - den er jeg taknemmelig for.
Af og til kommer jeg forbi et indlæg på en blog, som har lagt et link til Strikkefåret. Det vil jeg også gerne takke for. Det betyder rigtig meget for mig og gør mig glad, når jeg kan se at, nogle har lavet noget ud fra mine ideer, men også samtidigt respektere mine ting og min blog ved at linke tilbage.
Det er altid svært at udvælge nogle, frem for nogle andre. Med risiko for at "glemme" nogle gør jeg alligevel et forsøg. I november var jeg gæsteblogger hos Belladotte og det fik jeg aldrig lavet et indlæg om. Jeg vil hermed gerne sige tak til Helle for dette indlæg og de fine ord hun skrev om min blog. Derudover vil jeg sige tak til Marianne, der har bloggen Tulle Momsemor. Marianne var jeg så heldig at møde til et blogtræf og hun har også været med til at udbrede kendskabet til Strikkefåret. Jeg vil også sige tak til Tove med bloggen Mosekonens puslerier, som var kvinden bag dette blogtræf i juni måned og til Helle med bloggen Garnkoglen, som havde arrangeret et blogtræf i november måned. Begge dage tænker jeg tilbage på med fryd. Jeg håber bestemt, at jeg får mulighed for at deltage i lignende træf i 2014 og derved kommer til at møde flere bloggere " in real life" - det kunne være hyggeligt. Når jeg har trykket på udgiv, kommer jeg sikkert i tanke om andre, der fortjener et tak. Til jer vil jeg bare sige TAK lige nu.

Jeg har ingen nytårsfortsætter, men jeg har nogle forventninger, hensigter og nogle mål, som jeg vil arbejde hen imod. Jeg vil fortsætte med at forfølge mine mål og drømme og jeg er helt sikkert på rette kurs. Jeg er blevet endnu bedre til, at passe på mig selv og jeg vælger heldigvis selv, hvilke kampe jeg vil deltage i - eller trække mig fra.
Dette var så det første indlæg i 2014 og der kommer helt sikkert mange flere til.

Et forsinket GODT NYTÅR til alle der læser dette 


14 kommentarer:

 1. Også godt nytår fra mig til dig :-))

  SvarSlet
 2. Også godt nytår til dig - håber det bliver et år hvor teknikken bare virker :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det håber jeg også, man er jo afhængig ;)

   Slet
 3. Og rigtig godt nytår til dig!
  Jeg har lige vist min frø i en gruppe på FB, så måske du får solgt lidt opskrifter - hvis mekanikken vil som du vil :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - dejligt at du deler. Jeg laver nok snart et indlæg, hvor jeg låner dit billede af din frø som aftalt. Mon ikke det kunne være meget godt med lidt glade grønne frøer her efter jul :)

   Slet
 4. Godt nytår Aslaug - vi ses da i 2014 <3

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.