fredag den 17. januar 2014

Jeg kunne ikke vente...

Hæklenåle i dejlige farver -  Clover Amour aluminiums hæklenåle med gummihåndtag
Jeg var så heldig, at blive begavet med et lækkert sæt hæklenåle fra Clover i julegave fra mine børn. Selvom de var skrevet på ønskelisten, havde jeg bestemt ikke regnet med at få dem. For det første er et helt sæt ret dyrt og jeg har kun set dem som sæt i det store udland/på nettet og for det andet fik jeg skrevet min ønskeliste ret sent. Derfor var glæden ekstra stor, da jeg pakkede op og fandt ud af, hvad der var i pakken fra mine søde børn. De havde været hurtige og havde bestilt hæklenålene samme aften, som de havde læst mine ønsker. Dejligt med børn, der ved, hvad der gør mor glad :)

Jeg hækler med en tråd Rustik - købt i Netto engang og en tråd Bumbo Mix - købt i Bilka engang. Den ensfarvede er med til at dæmpe Rustik, som er et farveskiftegarn og det er jeg vældig tilfreds med.
Det har kriblet noget i fingrene og selvom jeg har gang i mange andre projekter, kunne jeg ikke modstå fristelsen. Jeg blev da nødt til at afprøve mit nye udstyr. Jeg er gået i gang med at hækle et grønt halstørklæde. Mønsteret er helt enkelt. Garnet er noget jeg havde i gemmerne og jeg må indrømme, at jeg har en del garn der. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg så vidt muligt ikke vil købe mere garn her i 2014. Ja jeg skriver så vidt muligt, for helt undvære vil jeg ikke og allerede nu ved jeg, at jeg bliver nødt til at købe lidt bomuldsgarn i løbet af året. Men jeg tror det bliver meget godt, at have denne sætning i baghovedet, når jeg føler mig fristet.
"Har jeg brug for det og bliver jeg lykkeligere"
Lige nu har jeg et stærkt behov for at få ryddet op i alt, det jeg gemmer på og at få brugt noget af garnet på lageret er vel også en form for oprydning.

28 kommentarer:

 1. Tillykke med dine nye lækre hæklenåle, de er skønne!
  Jeg er med på holdet - 2014 skal være et år, hvor der primært bliver strikket, hæklet i lagergarn - god plan :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er :) dejligt du også synes om planen - nu er det så spændende om planen holder, men det er godt med en plan :)

   Slet
 2. Skønne gave, kan godt forstå du er glad for dem. Hvordan er de at hækle med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes generelt at hæklenåle fra Clover er gode og har også de "gamle".
   På de nye Amour er håndtaget mere ergonomisk og de ligger rigtig godt i hånden. Gummihåndtaget gør at de ikke glider. Der findes andre mærker, som også har disse egenskaber, men dem har jeg ikke prøvet, så jeg kan kun udtale mig om disse :)

   Slet
 3. Uhm - de ser dejlige ud, de hæklenåle. Jeg vil også gerne vide om de er lige så gode, som de er pæne?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er både pæne og gode Susan :) de ligger godt i hånden, de er lette og så kan jeg godt lide at håndtaget er i gummi :)

   Slet
 4. De er så fine de hæklenåle og sikke en dejlig gave at få fra sine børn :)
  De 2 garner ser rigtig fine ud sammen ....
  Knus og go weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der havde de lige ramt plet - mine børn :) jeg er også ret tilfreds med kombinationen af mit lagergarn :)

   Slet
 5. Hvor har du været heldig, altid dejligt med gave man virkelig ønsker sig! De 2 garner går godt sammen, håber du tager det med, så vi kan få et kig "live". Go´ week-end til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heldig :) Jeg tager det med i tasken på tirsdag - så kan du nærkikke ;)

   Slet
 6. Det er også en dejlig gave! Hvor er de betænksomme - de ved lige, hvad der kan gøre mor glad <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er jo også opdraget af mig, så det har jeg gjort godt ;) ;) jeg er både glad for gaven og mine børn :)

   Slet
 7. Det er så absolut en form for oprydning - og en hyggelig en af slagsen :o)
  De hæklenåle ser sørme gode ud..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det bestemt Mona :) og jeg nyder både oprydningen og at hækle :)

   Slet
 8. Fed gave. Er sikker på du bliver glad for dem. Jeg elsker i hvert fald mine:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også glad for gaven. Det var faktisk dine hæklenåle til blogtræffet, der fik mig til at ønske nogle magen til - så tak for det :)

   Slet
 9. Flot gave og lækre hæklenåle. Jeg ejer en af slagsen og er meget glad for den.
  Uhhh jeg er bare så meget med på, at der ikke må købes garn i 2014. Jeg har fået samlet alt, alt for meget til huse. Så meget, at jeg nu overvejer at sælge noget af det. Får vist aldrig bund i det og har brug for den plads det optager :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man får samlet noget sammen over tid og du laver jo også dit eget garn :) God ide at sælge ud af det. Jeg tror heller ikke på, at jeg nogensinde kommer til at mangle og jeg tror også, at det kan være godt at have fokus på, hvad mit behov egentlig er og hvorfor....

   Slet
 10. Jeg har også kun læst positivt om de hæklenåle og ikke mindst er de flotte i farverne!
  Det er altså så sødt, at dine børn har bestilt dem hurtigt, så du kunne få dem i gave.

  Dit garnvalg er flot. Det giver faktisk et flot farvespil.

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide, at hver størrelse har sin egen farve :)
   Ja der var mine børn altså hurtige på tasterne og det var jo godt for mig.
   Jeg synes også de to garner gør noget godt for hinanden - det er garn som har haft temmelig længe, så jeg er glad for endelig at få brugt noget af det :)

   Slet
 11. Så koselig med en gave som man ønsker seg! Fine og gode heklekroker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med gaver, som er ønskede :)

   Slet
 12. De ser rigtig gode ud de hæklenåle og med en god skaft. det er et rigtig fint mønster du hækler, har du en opskrift på den ? evt. på din blog??
  Ja, måske jeg skulle sige det samme for 2014 ..... ikke købe mere garn, men det bliver nok svært :-) Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette - jeg tror jeg ligger mønsteret ud i løbet af ugen, for der er flere der har spugt til det - så hold øje :)
   Jeg har nu heller ikke sagt, at jeg slet ikke skal købe noget - men jeg vil begrænse mig meget. Helt lade være ville nok være utopi ;)

   Slet
 13. Lækre hæklenåle og selvfølgelig skal man have garn - det er jo ikke bare det at man får et øjebliks lykke ved at købe det, det er også glæden ved at gå og kigge på det, at vide man har det "hvis man nu lige".. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal have garn ...men jeg har så meget, at det faktisk ikke kun er nydelse, "at gå og kigge", men det stresser mig efterhånden. Nu skal der lige tyndes lidt ud, inden jeg går shop amok igen ;)

   Slet
 14. Lækkert værktøj :) God tanke med at forsøge at få brugt noget garn fra lageret. Og jeg tror jeg kender dig godt nok til at vide at når det handler om orden og rydde op så bliver det nemmere at overholde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil i hvertfald forsøge og jeg tror det bliver meget rart, at få brugt noget af lageret :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.