tirsdag den 28. januar 2014

Jeg strikker også lidt ..


Jeg må indrømme, at det ikke er så meget, jeg har strikket i de sidste par måneder. I december var det mest min hæklenål, der var i sving og her i januar har jeg mest hæklet, men også lidt broderi har været luftet ind imellem. Lidt strik er det da blevet til. Jeg strikker stadig på Andreas' cardigan, som jeg på begyndte først i december. Jeg har strikket op til ærmegabet og delt til ryg og forstykker. Nu er jeg  færdig med ryggen og skal i gang med forstykkerne. Jeg havde faktisk regnet med, at jeg kunne aflevere cardiganen til Andreas sidst i denne måned, men så skulle jeg vist have haft lidt mere fokus på strikkepindende. Jeg er stadig væk lidt spændt på, om den bliver bred nok. Snoninger trækker nemlig det strikkede sammen, så det kan være lidt svært at vurdere. Jeg tror min manglende lyst til at strikke hænger lidt sammen med denne cardigan. Jeg er usikker på størrelsen, jeg sukker bare ved tanken om sjalskraven, der skal strikkes i rib og der skal jo også to laaaange ærmer i. Jeg synes det går utroligt langsomt fremad ( det er jo klart når jeg ikke strikker på cardiganen) Nu har jeg bestemt mig for, at jeg bare skal strikke og ikke tænke så meget - lige pludselig er cardiganen færdig og den passer sikkert også...

Heldigvis er der da sket lidt, siden jeg slog maskerne op.
Jeg synes farven er svær at gengive, men dette billede af garnet viser farven bedre end på det øverste.

12 kommentarer:

 1. Det ser ret godt ud, Aslaug!
  Jeg kan godt følge dine tanker omkring, om den nu passer osv. Den har jeg hver gang, jeg hopper ud i de større projekter. Så snart tvivlen melder sig, falder lidt af lysten til at strikke videre, hvor tænk nu hvis det færdige produkt ikke bliver som ønsket...
  Ved den ene cardigan, som jeg har strikket til mig selv, syntes jeg også, at ryggen så temmelig smal ud, men det var den ikke, da først sidestykker blev monteret på.

  Du har ret i, at du nok skal tænke mindre og strikke mere - mon ikke, at den kommer til at passe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja :) ja tvivl er altså ikke motiverende - jeg vil lade være med at tænke så meget ...;)

   Slet
 2. Uha hvor jeg kender den fornemmelse - bliver det godt........ det kan i den grad også ødelægge min strikkelyst :(
  Den ser ellers lækker ud!
  Husk at Karisma giver sig i længden - hep hep :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opbakningen :) håber sørme ikke garnet giver sig for meget i længden, da det er bredden jeg er bekymret for ...

   Slet
 3. Virkelig smukt strikket :-) Det kan kun blive godt, men jeg kan også godt kende den fornemmelse af at tingene ikke passer, og at man så kan miste lidt af lysten...:-)
  Men når nu snoningerne trækker sig sammen, så må de da også udvide sig, når han tager den på...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din ros :) den udvider sig fint, men jeg ville jo gerne have den holdt faconen også i åben tilstand, når den engang bliver færdig.....

   Slet
 4. Yderst smuk strik... Jeg hepper lidt og håber det hjælper :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Marianne :) det er dejligt med lidt opbakning ;)

   Slet
 5. Nøj hvor bliver den flot. Super flot mønster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina :) jeg glæder mig til at se den på sønnen :)

   Slet
 6. Flot og lækker farve, jeg håber at vi får nogle billeder med indhold :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til, at jeg når så langt og kan få taget nogle billeder med indhold. Er kørt lidt træt i denne trøje

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.