fredag den 31. januar 2014

Klassefesten 2


Jeg er en af de mange som synes, at filmen Klassefesten er meget underholdende. Jeg fik grinet en del i selskab med min mand i sin tid, da vi så Klassefesten. Nogen gange er det bare rart, at se platte humoristiske film, der bare skal tages for det de er og hvor man kan få rørt lattermusklerne.
Nu er der så kommet en 2'er. Klassefesten 2 - begravelsen. Filmen har præmiere i hele landet d. 6. februar i hele landet og skulle efter sigende være mere sjov end forgængeren, så der er lagt op til endnu en sjov aften med smil på læben. Jeg skal ind og se Klassefesten 2 og jeg har inviteret min mand med og mon ikke vi igen vil grine en del under hele filmen.
Jeg må indrømme, at jeg glæder mig til et gensyn med de tre venner Thomas, Andreas og Niels, som bliver spillet af henholdsvis Troels Lyby, Anders W Berthelsen og Nicolaj Kopernikus. I 1'eren var de inviteret til en gensynsfest med alle studiekammeraterne fra gymnasietiden. Som optakt til denne fest og fordi midtvejskrisen trykker og er en realitet, beslutter de 3 venner at tage på en rigtig herre-weekend for, at genopleve deres ungdom.
I 2'erne samles de først og fremmest til en vild polterabend for Thomas, men den udvikler sig og ender med et dødsfald. Hvad der videre sker på turen til begravelsen er vist ikke så lidt og mon ikke, der vil være noget man både kan grine af og krumme tæer af - ligesom sidst.

Traileren til filmen kan du se lige her 
Bemærk der kan forekomme stødende sprogbrug og scener med nøgenhed - nu er du advaret

4 kommentarer:

 1. den skal jeg helt sikkert også se .... traileren er ihvertfald skøn :)
  go weekend

  SvarSlet
 2. Håber den lever op til forventningerne.. også god weekend til dig fra mig :)

  SvarSlet
 3. Det er godt nok lang tid siden jeg har været i biffen, nu får man jo helt lyst til at komme afsted ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer heller ikke så tit i biografen - men sjovt nok skal jeg ind og se to forskellige film i denne måned :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.