lørdag den 1. februar 2014

Broderede høns i korsting


Når jeg rigtig skal ned i tempo er det ofte broderiet jeg tager frem. Tilbage i september var jeg til husflidsmesse i Viborg og der købte jeg 3 broderikit med høns fra fru Zippe. Hønsene er designet af Pelse Asboe, som også er indehaver af Broderi Moderne, der ligger i Århus. Hvis du har lyst til at se butikken, kan man komme på en virtuel rundtur lige HER - det synes jeg altså er lidt sjovt, især hvis man går i fuld skærm visning.
Hønsene jeg broderer hedder Ane,Clara og Thea og jeg er færdig med de to første nu og mangler kun at få lavet de sidste korsting på hønen Thea. Heldigvis er der kun tre høns, for det bliver en smule kedeligt i længden, når de minder så meget om hinanden. Jeg har dog ikke fortrudt jeg købte alle tre. De er så fine sammen og uanset hvordan og hvad jeg vælger at bruge dem til, skal det nok blive godt. Lige nu går mine overvejelser på, om jeg skal bruge dem i en pude eller om de skal op og hænge på væggen. Enten som tre små billeder eller samlet i et. Jeg må tænke lidt over det, imens jeg broderer på den sidste i flokken. Måske dukker der en anden ide op - hvis du skulle sidde med et forslag må du da meget gerne give dit besyv med. Det kan være du har lige den ide jeg kan bruge, men ikke selv har tænkt på.

Hvis du vil se, hvordan hønsene ser ud - kan du se et billede af alle tre høns HER 

24 kommentarer:

 1. De er så skønne, hvis jeg havde plads til dem i mit hjem, havde jeg også givet mig i kast med dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg faldt også pladask for dem og heldigvis har jeg meget plads :)

   Slet
 2. Hvor er de fine, tror jeg ville lave puder hvori de indgår. Håber i havde en god tur i Biffen

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu hælder jeg også mest til puder - bare en enkelt med alle 3 broderier sammen. Jeg har ikke været i biffen endnu, men ellers tak :)

   Slet
 3. Jeg broderer også høns. På min blog kan du se hvordan jeg har lavet en lille pung af en af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været inde og kikke - fin lille pung du har lavet, men jeg hælder mest til pude lige nu :)

   Slet
 4. Jeg sad og tænkte at puder er mest brugbare, men de holder sig nok pænere længere hvis de hænger på væggen.
  Jeg synes de alle 3 er rigtig søde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med puderne kommer jo an på om de står et sted, hvor de bliver knapt så udsatte ;) Jeg synes nu at sådan noget broderet noget holder til ret meget, så den bekymring har jeg ikke :)

   Slet
 5. Hvor er de flotte og søde!!! Tror det vil være flot om de hang sammen måske i en tredelt ramme!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også planer om, at de skal være sammen - på række. Enten som pude eller som du foreslår i ramme :)

   Slet
 6. Jeg er stadig vild med 3 'damer' ... De kunne også være flotte på en kæmpe stor taske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også nogen skønne damer ;) en taske kunne bliver ret fed med hønsene - nu må jeg se :)

   Slet
 7. Så dem netop til håndarbejds messen i Rødovre i dag, super skønne putter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Zippe har nogle skønne ting og der er flere ting, som jeg gerne vil lave derfra :) Håber du har haft en god messe :)

   Slet
 8. Hvor er baggrunden også bare fed! Jeg er tosset med den slags grafiske broderier. Jeg glæder mig også til at komme i gang med mit næste broderi, for du har ret. Man kan bare koble helt fra - specielt, hvis man også har en god lydbog i ørerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget enkelt og fint over disse høns :) Det med lydbøger har jeg ikke prøvet, men tror det er bedre hvis det er mere frit broderi. Måske skal det prøves, ved ikke om jeg kan koncentrere mig - jeg er ikke så god til multitaskning, selvom jeg er kvinde ;)

   Slet
 9. Hvor er dine høns fine ! Håber vi ses senere i dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle og tak for en hyggelig eftermiddag :)

   Slet
 10. Jeg så lige hønsene i en garnforretning i dag - er vilde med dem!
  Er du klar over, at der er kommet en hane i serien??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var jeg ikke klar over - har lige googlet hanen. Kan se den hedder Herman :) hmm skal, skal ikke - nu har jeg da fået lidt af et dilemma ;)

   Slet
 11. Er der noget du ikke kan? ;)
  De ser flotte ud, håber at de også bliver vist frem, til inspiration, for jeg har faktisk selv broderet en gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er der helt sikkert ;)
   Hønsene er færdige nu, men jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvad de skal bruges til.
   Så ved du også at broderi er ret afstressende - det er broderi i hvert fald for mig :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.