torsdag den 20. februar 2014

Jeg laver hemmeligheder


Lige for tiden føler jeg, at dagene alt for hurtigt er ovre. Jeg synes ikke, at det er mere end et par dage siden det var fredag, men jeg må erkende, at den næste fredag allerede banker på døren i morgen. Jeg får ikke kommenteret meget på blogs, men jeg kikker forbi og læser med så godt som jeg nu formår....
Jeg har haft gang i lidt forskelligt i den sidste uges tid og noget af det er lidt hemmeligt. Jeg har nemlig meldt mig til et blogtræf og det skal afvikles på lørdag. Vi deltagere har fået til opgave at medbringe lidt spiseligt til en fælles buffet. Jeg skal have jordbærtærter med og det er ikke nogen hemmelighed. Den opgave har jeg videregivet til Katrine. Hun har efterhånden lavet en del jordbærtærter, så det har hun helt styr på. Det eneste jeg skal gøre er at handle ind, så søger hun for resten - dejligt for mig.
Derudover skal vi medbringe en personlig gave, som kendetegner det man er god til eller det man ofte skriver om på bloggen. Denne opgave har til gengæld givet mig noget at spekulere over. Jeg synes det er en sjov opgave, men jeg er bare ikke så god til sådan opgaver. De giver mig stress og jeg tænker alt for meget på, hvad jeg skal lave og medbringe. Da jeg "opdagede" opgaven var jeg faktisk lige ved at bakke ud, for mit hoved blev helt tomt og jeg blev faktisk lidt handlingslammet. Jeg synes, det kan være rigtig svært, at give gaver til mennesker jeg ikke kender. For mig er en hjemmelavet gave lavet med kærlighed og omsorg og med mange tanker på den bestemte person, den er tilegnet. Endvidere synes jeg, det er vigtigt, at vedkommende, der skal modtage gaven, vil sætte pris på, at det netop er  hjemmelavet og faktisk også vil bruge gaven. Det er jo ikke så meget ved, at bruge tid og energi på noget som bare bliver smidt i en skuffe og ikke bliver anvendt.....
Jeg har selvfølgelig fået lavet en gave som jeg tager med (eller det vil sige jeg er godt i gang). Hvad det er, kan jeg af gode grunde ikke afsløre her, men mon ikke der kommer et indlæg om gaven, når weekenden er ovre. Jeg glæder mig til at møde alle og det bliver sikkert en hyggelig dag. Blogtræffet fortæller jeg formodentlig også mere om. Nu vil jeg arbejde videre på min gave, så den kan blive færdig til tiden.

Et lille smugkig kan jeg godt vise :)

14 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på du laver en kanon gave de kommer til at sloges om :-) Håber den bliver vist frem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber da det bliver fredeligt ;) jeg skal nok vise resultatet frem - er spændt på hvad de andre finder på :)

   Slet
 2. Medens jeg læste, gættede jeg på noget der var hæklet. Du hækler bare så meget og derfor var det mest nærliggende for mig at gætte på det.
  Det ser nu også rigtig fint ud i den røde farve og strik. Spændende hvad du kendes på her på bloggen ifølge dig selv. Vi får vel et billed på lørdag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg hækler faktisk en del efterhånden. Da jeg startede bloggen, troede jeg faktisk ikke hækleriet ville fylde så meget, men jeg må indrømme jeg er blevet ret glad for hæklenålen :) Der kommer helt sikkert et billede af min gave ...og måske en opskrift ;)

   Slet
 3. Det lyder så hyggeligt med disse blogtræf og jeg er sikker på, at du nok skal trylle en kreativ gave frem:-)

  Håber min datter kan være med i sådanne blogtræf, når hun bliver lidt mere rask.

  Kan du også have en super weekend og nyde det, Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også rigtig hyggeligt og jeg glæder mig meget :)
   Håber også at din datter bliver mere rask og kan deltage mere i det hun har lyst til. Jeg har selv været igennem en kræftsygdom og er meget taknemmelig for at være kommet ud på den anden side :)
   ønsker også dig en god weekend :)

   Slet
 4. Rigtig god tur i weekenden, glæder mig til at se hvad du har fået kreeret som gave! ;-) jordbærtærte kan være at man skal overveje om man skal tage med næste gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :) jordbærtærte kan man altid spise. Det er bare ærgeligt, at der er så mange gode ting i, som ikke lige står i madplanen ;)

   Slet
 5. God fornøjelse med blogtræffet heldig er du med datter som er specialist i jordbærtærte. Venter spændt på at høre hvad du får kreeret, farven indikere ikke noget med får, ha, ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var en fornøjelse og du har ret farven rød er ikke lige fåre-farve ;)

   Slet
 6. Jeg satser på at gaven er færdig nu ;) Jeg håber du får en super dag. Glæder mig til at høre om den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nåede det selvfølgelig ;) dagen var hyggelig og der kommer helt sikkert et indlæg

   Slet
 7. Den glæder jeg mig til at se og høre om jeres dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan allerede nu fortælle, at det var en god dag :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.