onsdag den 12. februar 2014

Heste på min vej


Jeg bor ude på landet og selvom vi ikke selv har gård og dyr (vi har selvfølgelig Chili), har vi alligevel dyr rundt omkring os. Naboen har heste og det synes jeg er meget hyggeligt. Der kommer også ret ofte heste med ryttere forbi. Den anden dag da jeg var ude på en lille gåtur, havde jeg taget mit kamera med.
Jeg havde egentlig ikke tænkt på, at det skulle være hestebilleder jeg ville have med mig hjem. Men her er nogle af de billeder jeg fik taget. Jeg synes især, det var meget sjovt, at jeg lige nåede at få taget et par billeder af en rullende hest. Hesten der ruller sig er den fine lyse på øverste billede, men efter en ordentlig rulletur var den knap så fin. Faktisk var den møgbeskidt. Så det her må næsten være en omvendt makeover med før -og efter billeder.

Jeg tror den hygger sig og jeg har hørt, at heste der ruller sig er trygge. Hesten ruller sig vist nok også for at holde sin pels - selvom det lyder lidt mærkeligt

Nu er den knap så fin som før :)

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud. Sikke en makeover ;-) Den ser ud til at befinde sig godt :-D

  SvarSlet
 2. Skønne billeder. Et mudderkastning skulle være godt :)

  SvarSlet
 3. Nåhhh hvor hyggeligt. Heste er skønne dyr og herlige * i nuet * billeder du har taget.

  SvarSlet
 4. Skønne skønne billeder, jeg er gamle hestepige så det var lige noget for mig. Og ja heste er trykke når de ruller sig ! Håber vi ses på tirsdag, jeg tager lidt med til hyggen !

  SvarSlet
 5. Tak til alle for jeres kommentarer. Jeg har været lidt fraværende i den sidste uges tid, men i skal vide, at jeg sætter stor pris på jeres kommentarer - hver og en :)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder! Det er vel et eller andet med støv der hjælper med at holde dem rene - eller noget ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.