mandag den 3. marts 2014

Jeg smiler stadig og Chili har været på tur


Allerførst vil jeg gerne sige tak for alle de søde kommentarer jeg har fået på mit sidste indlæg "strikkefår af strikkefåret". Jeg havde da regnet med respons, hvis jeg skal være ærlig, men jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville være så meget, som jeg har fået i de sidste par dage. Det er helt overvældende. Jeg har siddet med et stort smil på læben og har nydt at læse hver en kommentar som jeg har fået - både her men også på mail og facebook. Selvfølgelig vil jeg lave et mønster, når der er så stor interesse. Hvornår jeg lige får det på bloggen, ved jeg ikke lige nu. Men mon ikke det bliver i den nærmeste fremtid eller sagt på en anden måde inden for en uges tid. Tidspunktet vil jeg ikke hænges op på, jeg laver det når det passer ind i mit program.


Weekenden bød på blandt andet en gåtur. Vi bor i et dejligt område, hvor der findes gode muligheder for gåture i både skov og åbent landskab. Chili vores lille miniature gravhund elsker at komme på tur og lørdag var vi af sted på en længere gåtur i området. Der var meget, som skulle undersøges og flere gange havde hun vist færten af en mus.


Når Chili er hjemme på vores egen grund, bruger hun også en del tid og kræfter på, at grave efter mus eller måske er det muldvarpe,som hun kan lugte. Det er ikke kun poterne, hun bruger som redskab, for munden tages også flittigt i brug. Jeg tror hun hygger sig, men jeg ved hun hygger sig knap så meget, når hun efterfølgende skal gøres præsentabel igen.

11 kommentarer:

 1. Sikke da en dejlig hund, du har og rigtig gode billeder, du har taget af hende

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt du smiler, men du fortjener al ros, for du kan altså det der hækleri :))
  Jeg smiler også af dine skønne billeder af Chilli, hvor ser hun skøn ud!

  SvarSlet
 3. Det er velfortjent med rosen! De er så fine!

  Hvor er jeres hund altså sød! Man kan rigtig se, hvordan hun har fået gravet, på det sidste billede <3

  SvarSlet
 4. Dine får er så søde og selvfølgelig får du respons :-) Også en sød hund og fine billeder af hende :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den kær. Elsker gravhunde.

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres kommentarer - jeg smiler ikke så meget i dag. Jeg fandt en "blog", der havde kopieret alle mine billeder og tekst fra Strikkefårets start og indtil januar i år. Så det har taget lidt af glæden fra mig og har slået benene lidt væk under mig....kedeligt at man skal bruge sin energi på sådan noget, istedet på alt det sjove ....

  - Chili er en dejlig hund og hun er en sjov lille en :)

  SvarSlet
 7. Smækkys lige på snuden :-)

  SvarSlet
 8. Chili er da bare skøn....sikke en lækker vovse <3

  SvarSlet
 9. Nusser vovse og igen, total lækre billeder - du har nu mange evner kære Aslaug ;)

  SvarSlet
 10. Chili ser så sød ud. Hun lyder til at have grave adfærd ligesom min Nemo (Men han er også halvt gravhund :)
  Lige et spørgsmål, for min for har fået en miniature gravhund, så jeg er nysgerrig på hvor meget sådan en vejer som voksen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sikkert derfor Nemo har denne adfærd ;)
   I forhold til størrelser og vægt på gravhunde - inde på Dansk Gravhundeklubs hjemmeside deler de størrelser op sådan her:
   Miniature - Måler op til 30 cm i brystomfang og vejer nogle få kg
   Dværg - Måler mellem 30 og 35 cm i brystomfang og vejer 4 – 5 kg
   Standard - Måler over 35 cm i brystomfang og vejer omkring 9 kg
   Så det er ikke kun vægten, der afgør hvilken størrelse hunden har. Chili vejer omkring 3,5 kilo, men måler lidt mere om brystet end de 30 cm. Så om hun er en miniature eller dværg ved jeg ikke helt....
   Jeg har hørt på et tidspunkt, at man nogen gange parrer dværg med minature, for at hundene ikke skal blive for små, men om det passer i virkeligheden ved jeg ikke...Håber du kunne bruge mit svar ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.