mandag den 10. marts 2014

Forårsfornemmelser og lidt genbrug


De sidste mange dages vejr har gjort, at jeg efterhånden er kommet i rigtig forårshumør. Det er jeg vist ikke ene om.
Jeg elsker når de første tegn på forår dukker op i haven og det så småt er ved at blive varmere i vejret. Jeg har hørt, at det skulle blive op til 14 grader i dag (om det passer ved jeg ikke), så det går da den rigtige vej. Frost er der nu stadig, for i morges måtte jeg skrabe is af bilruden før jeg kørte af sted, så den stor udendørsaktivitet i krukker og bede må vist vente lidt endnu.
Indendørs tog jeg forskud på foråret allerede i sidste weekend. Jeg var en tur forbi den lokale brugs og der faldt jeg over en sød skål/urtepotte med det fineste bladmønster, som jeg bare måtte have med mig hjem. Jeg blev også lige nødt til at købe en potte perlehyacinter, som jeg kunne plante i skålen.
Da jeg kom hjem, kom jeg i tanke om jeg havde 2 små grønne skåle, som jeg havde købt i en genbrugsbutik lige før jul. De kostede kun 5 kroner stykket og jeg havde tænkt, at dem kunne jeg da altid for brug for. Det kunne jeg så nu  - jeg fandt også et gammelt fladt zinkfad frem, som jeg ofte anvender til små dekorationer. Jeg synes, at et fad er med til at samle tingene lidt og der skal ikke så meget til, før det ser fint ud. Når perlehyasinterne  ikke er pæne mere, kommer der helt sikkert en anden lille blomst i min nye fine urtepotte. Måske bliver det hvide narcisser.   
Måske skal jeg også have et par grene ind i en krukke... jeg har nemlig en ide om at lave lidt påskepynt med nogle små perler...nu må jeg se...jeg har jo god tid, påsken er først om en måneds tid...

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fint ud. Rigtigt hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Perlehyacinter er så fine og jeg er vild med min nye potte :)

   Slet
 2. Det er så skønt at tage lidt forår med indenfor - det giver ligesom noget liv og følelsen af, at udendørsperioden venter lige om hjørnet.
  Det ser rigtigt fint ud - og sikke et kup med de små skåle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt og man bliver i så godt humør :)
   Jeg var også glad for at finde dem - efterhånden synes jeg, der er længere mellem de rigtig fine ting og priserne på genbrug er også steget meget i de senere år.

   Slet
 3. Hvor ser det fint ud, den potte er så fin med de blade :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med potten - den kommer til at stå fremme længe :)

   Slet
 4. Man får lyst til lidt dekoration når vejret arter sig det gør for tiden, og når man så har fine ting at dekorere med, ja så giver det sig selv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør man :) og det er dejligt når der ikke skal så meget til og det kan gøres for få penge:)

   Slet
 5. Hvor er det altså flot med den potte!!! Sikke dog et godt køb!!! Nu skal jeg altså også!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Potten faldt jeg for med det samme - synes det er så fint med bladene :)

   Slet
 6. Hvor er det smukt Aslaug, rigtig godt fanget :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.