mandag den 3. marts 2014

Det var en mærkelig oplevelse....

I forbindelse med, at jeg lavede lidt søgning på google faldt jeg i dag over en "blog" som havde alle mine indlæg og billeder fra jeg startede med at blogge og indtil januar. Hvad gør man ved det? Jeg må indrømme jeg fik det meget mærkeligt og jeg føler faktisk det er tyveri, hvilket det jo også er. Desværre tror jeg ikke, at jeg kan gøre ret meget ved det eller kan jeg? Har nogle af jer prøvet noget lignende?
Lige nu sidder jeg faktisk og bliver lidt trist - hvorfor er der mennesker, som er fuldstændig ligeglade og tillader sig at gøre dette......

34 kommentarer:

 1. Min første tanke er, at det er ret uhyggeligt, at en anden har kopieret alle dine indlæg.
  Det er på ingen måde i orden, for du ejer jo alle rettigheder til tekster og billeder.

  Jeg aner ikke, om du kan gøre noget, og om det er kampen værd, men hold da op, hvor jeg føler med dig!

  SvarSlet
 2. Ja,det er en meget mærkelig følelse.
  Har selv prøvet det med et billede.
  Tror da godt du kan gøre noget,hvis du orker det.

  SvarSlet
 3. Jeg synes, du skal skrive til bloggen og gøre opmærksom på, at du har opdaget det. Og så mener, jeg også du kan skrive til dem bag blogspot, som jo so er Google. Det er bare overhovedet ikke i orden.

  SvarSlet
 4. må jeg se et link til denne blog jeg er da lidt nysgerrig og ja det er underligt og må ikke ske ...

  SvarSlet
 5. Jeg bliver virkelig harm, når jeg læser dette. Desværre bliver det mere og mere brugt, og jeg er bange for, der ikke er så meget at gøre ved det.
  Dog synes jeg som Karin, at du skal gøre bloggeren opmærksom på, at det er opdaget
  Her kan du dog læse lidt om ophavsret og hvad der evt kan gøres:

  http://www.onlineeffekt.dk/copyright-regler-for-brug-af-billeder

  SvarSlet
 6. Det er rigtig trist og bare ikke i orden:-(

  SvarSlet
 7. Puh, hvor forfærdeligt!!! Du bør melde det til blogger først og fremst. De tar affære hvis der er snak om at stjæle andres stof. Jeg har fået stjålet en mængde billeder og temmelig mange er blevet fjernet. Lad dig ikke knække af sådan noget!!!! Bliv vred - og kæmp!!!! Du har min fulde støtte!!!

  SvarSlet
 8. Mener en anden Blogger, husker ikke hvem, var ude for noget lignende for et par år siden. Det er bare ikke i orden :(

  SvarSlet
 9. Min sympati - det må være spooky!

  SvarSlet
 10. Det var dog ubehageligt, det kan jeg slet ikke forestille mig - føj siger jeg bare!!
  Umiddelbart ville jeg også skrive til hvem som helst bag systemet og ikke mindst til den person der bruger dine indlæg.
  Pøj pøj

  SvarSlet
 11. Sikken griseri! Det er da noget man kan blive stresset over... Og hvad giver det af mening at kopiere en anden blog?.. Tja, og hvad kan man gøre?... Måske kun skrive til bloggens ejer... Men er man ikke syg hvis man gør sådan noget? Det ville jeg tro...

  SvarSlet
 12. Ej hvor frækt,jeg ved faktisk ikke hvad man gør, om man kan give blogger besked om det.

  SvarSlet
 13. Jeg bliver da så vred, når jeg læser dette!! Det er jo kriminelt at bryde ophavsretten. Hvad får man ud af det? Jeg forstår det simpelthen ikke! Jeg kommer ikke i dag, men på gensyn næste gang. Jeg fortår godt at, du er oppe i det røde felt!!

  SvarSlet
 14. Det lyder da vildt mærkeligt ! er der skrevet under med dit navn ? eller deres eget - men med dine fotos og tekster ? Måske skulle du anmelde det et eller andet sted ? (fx til blogger som Gitte skriver ) eller måske kunne det være interessant at undersøge om man kan anmelde det andre steder ?

  SvarSlet
 15. Jeg kan da ikke lade være at tænke på, om hun også har købt dine opskrifter - og så sælger dem i sit eget navn?? ved du noget om det? eller kan du se det på siden?
  -

  SvarSlet
 16. Det ER bare ikke i orden.
  Jeg har været hele møllen igennem, valgte at nedlægge og slette min blog jeg havde haft i mange år.
  Desværre er det personer helt uden moral og anstændighed du er oppe imod, jeg tog det lange seje træk og fik professionel hjælp til at stoppe det......det er både surt og opslidende, men det har også gjort mig klogere og hel del erfaring rigere.
  Jeg synes selvsagt at du skal tage skeen i den anden hånd og få det stoppet......for det ER ikke i orden !!!!!
  Sender dig de bedste hilsner og ønsker

  SvarSlet
 17. Hold op hvor er jeg trist :(
  Jeg er selvfølgelig glad for alle jeres kommentarer og det er dejligt at i også som jeg synes det er noget svineri.
  Jeg har skrevet til blogger og anmeldt det som personefterligning - hvilket det jo også på en måde er. Jeg ville være så ked af, at skulle slette og nedlægge min blog, som jo har bragt mig megen glæde og fornøjelse.
  Mine billeder med navn og copyright symbol og teksten er kopieret som jeg har lavet den. Det eneste der er anderledes er, at der intet er ude i sidebaren - undtaget mit blogarkiv og så står der et andet navn i profilen en google+ bruger, som ikke oplyser noget om sig selv.
  Nu håber jeg på at de tager min henvendelse seriøst og der kan gøres noget ved det.

  SvarSlet
 18. Føj da - ja det er da helt ude i skoven. Hvad for folk tilden slags? Lægger du et link, måske kan vi andre få vedkommende på bedre tanker ? mange hilsner Lone

  SvarSlet
 19. Jeg i stemmer mig koret og det er slet ikke i orden. Op med humøret og jeg håber at vedkommende har en meget grim smag i munden og får slettet alle "dine" indlæg.

  SvarSlet
 20. Uhhh ha.... Jeg sidder og bliver vred på dine vegne. Det er bare slet, slet ikke iorden. Håber virkelig for dig, at der kan bringes orden i sådan en sag, som er tyveri.

  SvarSlet
 21. Har bestemt for, at ligge et søgeord, så i med selvsyn kan se, hvad jeg snakker om.
  prøv at google dette: aslaugmork-hindustan-times
  Som i kan se er noget af adressen det samme som min - men denne blog er bestemt ikke noget jeg vil lægge navn (ord eller billeder) til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aslaug. Det er ikke dansk blog - det kan man se på flere ting. Tror også at personens navn er fup. Hvad skal man bruge det til - er stadig en gåde. Måske til noget i forbindelse med Spam? Men føj hvor er det klamt at finde en kopi af sin blog! Nu vil jeg tjekke min egen... :/

   Slet
 22. Jeg sidder her og fatter ikke en meter! Hvad er formålet med et sådant tyveri?? Enhver der kender tyven, må da vide, at det ikke er sandt!? En sådan person må være syg, simpelthen. Og har du prøvet at melde det til politiet?? Pu ha...

  SvarSlet
 23. Jeg mener at det er en henvendelse til politiet værdig

  SvarSlet
 24. http://thehibi.blogg.no/1270671186_unng_kopiering.html - måske kan dette bruges for at andre ikke skal komme i lignende situation

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke få det til at fungere - kan ikke se hvor jeg skal indsætte koden... Måske fordi at det er et gammelt indlæg, da Blogger så anderledes ud... Hvis nogen af jer kunne gøre det, så skriv gerne.

   Slet
 25. pyha - har lige været forbi 'kopi-bloggen' :(
  føj hvor jeg håber at vedkommende må ha' en dårlig smag i munden ...
  håber blogger gør noget ved det :( ...

  SvarSlet
 26. Sikke noget svineri, synes du skal gøre hvad du kan, for at få det fjernet.

  SvarSlet
 27. Nu er kopi-bloggen fjernet og det er en rar fornemmelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super! Hvor er det dejligt! Hvordan har du så fået gjort det?

   Slet
  2. Kære Aslaug ... hvor er det super skønt at den blog er væk og at de gjorde noget ved det :-) så dejligt

   Slet
 28. Ja det er dejligt :)
  Jeg kontaktede blogger via denne side:
  https://support.google.com/blogger/answer/82112?id=&url=
  Det drejer sig om "personefterligning på Blogger - jeg regner med, at det er denne henvendelse, der har fået lukket kopi-bloggen, men jeg ved det ikke. Har ingen reaktion fået på henvendelsen, men det er jo også ligemeget nu - det vigtigste er, at den er blevet fjernet :)

  SvarSlet
 29. Mon ikke det er for at indkassere hits på din bekostning?
  Jeg tror der er meget af den slags rundt omkring. Kunne være interessant at vide om de selv havde billederne til at ligge eller om de blev 'trukket' fra din blog?
  Helt sikkert en der har haft teknisk viden til at gøre det, for man sidder ikke bare og kopiere indlæg efter indlæg, derfor behøver du ikke være bange for at det er personligt.
  Træls under alle omstændigheder - godt det blev løst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan da godt være, at det har noget med det at gøre...
   Jeg er heller ikke bange for, at det er personligt, det er sikkert helt tilfældigt, at det lige var min blog, men jeg er glad for at "bloggen" nu er fjernet :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.