tirsdag den 25. marts 2014

Har du fået det nye blad...


Dagen i går smuttede fra mig. Jeg vågnede med en rigtig kedelig migrænelignende hovedpine og det gjorde, at jeg desværre måtte melde afbud til min planlagte strikkeeftermiddag i Århus. Vi er nogle piger, der mødes hver 14 dag på Viby Bibliotek og sidste gang kom jeg heller ikke af sted. Jeg satser på det lykkes om 14 dage, for det er nu så hyggeligt at mødes med pigerne.
I stedet for var jeg hjemme og havde lidt ondt af mig selv. Det var ikke meget jeg fik lavet i løbet af dagen, men jeg fik dog lokket manden til at købe Hendes Verden med hjem til mig. Jeg havde nemlig set at, der i magasinet Sallys skulle være en opskrift på nogle ret søde hæklede håndklæder med prikker og Sallys var netop vedhæftet Hendes Verden i denne uge. Før i tiden købte jeg faktisk Hendes Verden troligt hver uge, men nu køber jeg det kun, når der er noget i som jeg absolut ikke kan leve foruden ;)
Da manden kom hjem var det første han fortalte mig, at han havde været i 3 forskellige forretninger før det lykkes, at få fat i bladene. Det gentog han et par gange - måske hørte jeg ikke lige efter... Det undrede han sig rigtig meget over og der kom sætninger som "hvordan er det muligt, at et blad, der udkommer mandag allerede kan være udsolgt flere steder" og " det er da bare et dameblad og så mange er der vel ikke, som absolut skal købe det samme dag, som det udkommer" og "hvad kan der være i sådan et blad, som er så interessant, at det er revet væk fra hylderne". Ja nu kunne jeg så have sagt: "at der er så meget mænd ikke forstår", men i stedet forklarede jeg ham, at det nok var fordi, der var noget i bladet, som mange kvinder gerne ville have fingrene i. Jeg fortalte ham også, at grunden til, at jeg skulle have bladet denne gang, var opskriften på nogle håndklæder. Det er jeg så ikke helt sikker på, at han rigtig forstod, men jeg er helt sikker på, at det indlæg som Gitte Blinkilde lavede i fredags har været en medvirkende årsag til, at mange skulle have Hendes Verden i går. Det er Gitte, der har designet og hæklet håndklæderne og mon ikke der skal hækles nogle stykker rundt omkring nu.
Jeg drømmer om grønne håndklæder med prikker, men jeg må vist lige slå bremsen lidt i, for jeg har et par hængepartier, som jeg først må kaste mig over. Men nu har jeg opskriften og det er jo altid dejligt.
I bladet var der også en sjov ide til et billede lavet med et gammelt puslespil. Jeg stødte også på en krans lavet af puslespilsbrikker den anden dag, så måske skal jeg også lige have fundet et gammelt spil frem eller måske er det en oplagt undskyldning for at tage forbi den lokale genbrug og lede efter brikker ;)

Tilføjet d. 2.7.2014 - Opskriften på de hæklede håndklæder med prikker er nu lagt ud på Hendes verdens hjemmeside LIGE HER

15 kommentarer:

 1. Jamen der er nu meget mænd ikke lige har øje for :)) men så er det heldigt at kvinderne har - så de måske kan få glæde af nye smarte håndklæder :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er der :) og heldigvis er mændene forskellige fra os kvinder :)

   Slet
 2. Smiler, hvor er du sød <3 Jeg tror nu altså at bladet bliver hurtig udsolgt pga. Sallys som følger med som ekstra blad :-) God aften, søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg holder nu stadig på at det er de hæklede håndklæder ... og så er det jo også skønt at få et dejligt gratis blad med i købet ;)

   Slet
 3. Gittes håndklæder er også så fine og prikkerne er flotte, så jeg stemmer også for at det er derfor det var udsolgt.
  Jeg fik det dog det første sted jeg forsøgte mig.

  God bedring med hovedpine.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig rigtig fine :) det værste er at to-do listen nu igen blev lidt længere ;) Hovedet har det fint nu, men tak :)

   Slet
 4. Ja, det blad skulle jeg da osse ha´ selv om jeg sjældent køber blade. ... men desværre kniber det jo med tiden til alle de skønne ting man gerne vil lave. Håndklæderne er dog et næste Must have projekt

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare nogle opskrifter, man bliver nødt til at få fingrene i ;) tror vi alle kunne bruge mere tid, men så må man jo sortere i listen - disse håndklæder står højt oppe på min :)

   Slet
 5. Svar
  1. Det er jeg også ganske godt tilfreds med ;)

   Slet
 6. Gittes håndklæder er rigtig sødt, de må gerne få en plads hos mig når tiden er til det. Hendes verden er ofte udsolgt i mit område, men det er også blevet et rigtig godt blad med stor variation af kreative idéer :)
  Håber du er frisk igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare så fine :) jeg synes det svinger meget med, hvor meget der i bladet og mange af ideerne har jeg set før, men jeg er også en gammel rotte..... Derfor køber jeg det kun engang imellem nu. Men det er nu hyggeligt med et blad og Hendes Verden er mit foretrukne :)

   Slet
 7. Tja, lige præcis pga Gitte's indlæg måtte jeg også eje bladet. Så jeg kan godt forstå manden havde lidt svært ved at finde et eksemplar. Men jeg må give ham at han er tålmodig siden han prøvede flere steder og ikke bare opgav med det samme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er vi to :) han er tålmodig og det skal jeg vist være glad for ;))

   Slet
 8. - og jeg skal have lavet den lille, blå fyr i filt <3
  Havde samme problem med bladet, men det lykkedes.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.