torsdag den 1. februar 2018

Opskrift på hæklet Lovebirds - turtelduer + et lille hjerte


Jeg ved, at mange har ventet på denne opskrift. Det er igen Annette Heinzte, der har været i gang med hæklenålen og denne gang har hun lavet de små lovebirds - kærlighedsfugle.

Jeg har ikke selv hæklet nogle af fuglene, men jeg har fået lov til at renskrive og redigere Annettes noter og så har jeg også fået lov til at låne og dele hendes billeder af alle de fine forskellige fugle her.

Som sagt har jeg indtil videre ikke selv fået hæklet nogle af de små fugle. Men jeg tænker da, at de er oplagt her til Valentinesdag d. 14. februar og især, hvis man hækler et hjerte til turtelduerme <3 De vil også være rigtig fine lavet som et lille brudepar - det har jeg set, at mange har gjort med den hæklede udgave af sangfuglen. Der skal jo bare en lille høj hat til til "Herren" og et lille slør af tyl til "Damen".


 Små fugle med Røde Kors og Brystkræft logo - det er jo også en mulighed

Her kan du se, hvor lille den er i forhold til den helt almindelige sangfugl i træ - så det her må være en lille Peter ;)

Lille hæklede Ruth og Lille Peter ;)

Gratis hækleopskrift på fugle

Hvis du selv har fået lyst til at hækle dine egne små kærligheds-fugle, kan du hente opskriften lige herunder og der er også opskrift på det hæklede hjerteOBS hvis du har hentet opskriften inden kl 14 d. 2.2.2018 så er der en lille slåfejl i omgang 30 i kroppen. Der skal selvfølgelig stå 6 fm i stedet for de 8 fm - så passer pengene ;) Opskriften er rettet nu.

Håber du får glæde af opskriften og jeg siger tak til Annette, der gav mig mulighed for, at omdanne hendes noter til en opskrift, som kunne deles her :)

Dette er en opskrift, der er inspireret af Kaj Bojesens træfigurer og dermed er der jo også nogle regler, som man skal overholde i den forbindelse. Læs mere HER

Husk at opskriften kun er til privat brug og at der gælder de sammen regler, som på alle de andre opskrifter på hæklede ting inspireret af Kay Bojesen.

·         denne opskrift må ikke bruges kommercielt.
·         Opskriften må ikke sælges
·         Færdige hæklede fugle må heller ikke sælges


Håber i vil respektere dette – på forhånd tak

17 kommentarer:

 1. Kan lige nå at lave dem inden søn og svigerdatters bryllup TAK ^_^ <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt :) og tillykke til dem <3

   Slet
 2. Hvor er de søde, jeg skal da vist have fundet hæklenålene frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også de er søde og lidt hækleri ind imellem er jo hyggeligt :)

   Slet
 3. Hvor køber i sikkerhedsnåsikkerhedsøjne 5 mm.. jeg kan simpelthen ikke drive dem op nogen steder.. 🙁

  SvarSlet
  Svar
  1. Annette der har hæklet fuglene bruger sådan noget der hedder brads til øjnene. Hun har købt dem på eBay. Jeg tror man måske kan finde dem i hobbybutikker, mener de bliver brugt til scrapbooking. De bliver bare stukket ind og er ikke egnet til legetøj, men kun til pynt.

   Slet
 4. Er brystkræft logo hæklet på eller syet på bagefter

  SvarSlet
 5. Kan man ikke hente opskriften længere? Mvh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften bliver tilgængelig igen i morgen, hvis alt går efter planen :)

   Slet
  2. Tak for hurtig hjælp, Jeg gik igang allerede i går. vil lave dem til en kær ven hvis sølvbryllup er aflyst i denne tid.
   mvh Louise

   Slet
  3. Det lyder som en god ide, håber de bliver glad for dem :) ærgerligt med alle de aflysninger, men godt vi passer på hinanden

   Slet
 6. Man skal bruge en kode for at kunne se opskriften?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja koden står lige ovenover linket til opskriften :)

   Slet
 7. Hej, er garnet 8/4 eller 8/8?

  SvarSlet
 8. Hej. Jeg vil høre dig ad om du kunne hækle et spurve par for mig inden lørdag d 18? Eller bare om du kan hækle et par for mig og pris?

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.