onsdag den 31. januar 2018

Januar frustrationer


Jeg har virkelig været udfordret her i januar måned. Nu tror du nok, det har noget at gøre med, at sige nej tak til slik og kage eller noget i den stil ;) Det lille problem har jeg ikke haft det rigtig svært med. Men derimod har vores internetforbindelse virkelig været en udfordring. Vi har haft så mange dage, hvor vores internet ikke har virket og det har været virkeligt frustrerende.

Ikke så langt fra , hvor vi bor, er der gang i den helt store byfornyelse og dermed en masse graveri. Der skal graves ud til en masse nye byggegrunde og det er jo fint nok. Problemet er bare, at de ikke nøjes med at grave jorden op. de graver også kabler itu - og når så teleselskabet har fået fikset kablerne, graver de et andet i stykker. Det er ikke nemt at være aktiv på sociale medier, når man ikke har et ordentlig net og jeg tænker bare, at det er godt, jeg har en masse hår på hovedet. For ellers ville jeg være helt skaldet på nuværende tidspunkt over, at rykke mig selv i håret af bare arrigskab.

Jeg havde ellers flere ting, der skulle have været på bloggen her i januar måned og jeg havde virkelig intensioner om, at der igen skulle være lidt mere liv herinde igen.

Nå men det kan jo ikke betale sig, at bruge energi på det og i dag har jeg igen igen fået net :) :) Nu krydser jeg bare for at det værste graveri er overstået og at kablerne til mit internet får fred ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.