tirsdag den 2. januar 2018

Nye strikkepinde til samlingen


Håber alle er kommet godt ind i 2018. Jeg havde en fantastisk aften med gamle gode venner og det er jo en god måde, at tage hul på et helt nyt år på.

Jeg ser frem til et år med masser af kreativitet og hyggelige stunder med blandt andet strik og til det skal man jo bruge noget ordentligt grej og som mange nok ved, må man aldrig gå ned på udstyr så....

Sidste år gav jeg mig selv et lækkert sæt Zing strikkepinde fra KnitPro - Zing fra mig til mig  og jeg strikker stort set ikke med andre pinde. Nu er jeg så blevet den heldige ejer af et flot sæt Zing strømpepinde fra KnitPro og de er ligesom de andre pinde lavet i letvægtsmetal og hver pindestørrelse har sin helt egen metalliske flotte farve. Man kan da kun blive lidt glad, når man får sådan nogle fine farvestrålende pinde i hånden, som tilmed er lækre at strikke med og røre ved.
Pindende vil jeg glæde mig til at tage i brug og det bliver sikkert ikke strømper, som jeg får på dem. Jeg er jo ikke den store strømpestrikker og faktisk kan jeg ikke mindes, at jeg har strikket strømper. Måske engang da jeg var helt ung ;)
Heldigvis kan sådan nogle fine pinde bruges til så meget andet og mon ikke, at de skal nok blive rødglødende :)

Sættet kommer i et fint etui og mit er fra Hobbii og det kan købes lige her Strikkepinde sæt 20 cm , hvis nu du skulle blive fristet ;)


Jeg vil ønske alle et godt og kreativt år, hvor glæden ved at skabe gerne skulle komme før produktiviteten - det har jeg nemlig tænkt skal være min intension/plan i 2018

2 kommentarer:

  1. Flotte!!! Jeg har også fået strikkepinde til jul, og de er super. Her var det wiren der var i friske farver, og man bliver lige lidt glad når man får farverne i hånden. Må pindene bringe godt arbejde med sig :-)

    SvarSlet
  2. Dejligt med nyt værktøj. Har tit haft problemer med at Knit Pro knækker - håber disse er mere holdbare?

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.