søndag den 31. december 2017

Strikkefåret ønsker alle et godt nytår


Jeg vil gerne ønske alle mine følgere og dem der læser med her et rigtigt godt nytår og de bedste ønske for 2018 <3

Jeg har en forventning om, at der vil komme mere kreativitet fra mig i det nye år og gerne mere end i 2017. Jeg håber energien vil blive bedre og at der forhåbentlig vil komme flere blogindlæg end i det forgangne år. Jeg har da allerede nogle planer og dem glæder jeg mig til at tage fat på og få ført ud i livet og dele med jer her.

Fra pressemeddelelse i Horsens posten

Året starter op med en hækleudstilling i Galleri TorupKunst i Hedensted og det glæder jeg mig også meget til. Det er første gang jeg prøver at udstille nogle af mine ting og det er da med lidt sommerfugle i maven, men også en glæde at få den mulighed. Jeg håber jeg kommer til at hilse på mange d. 7. januar, hvor jeg  vil være til stede i galleriet. se mere HER

Glæder mig til at tage fat på et nyt og forhåbentligt kreativt og inspirerende år

Godt nytår


2 kommentarer:

  1. Godt nytår, Aslaug. Det lyder spændende. Jeg vil prøve at komme forbi en dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Karin :) ja jeg er da lidt spændt - det kunne da være hyggeligt, hvis du kom forbi og det blev på søndag - for der er jeg jo i galleriet ;)

      Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.