søndag den 3. december 2017

Adventsdekoration i sidste øjeblik


I dag er det så blevet den første søndag og der skal tændes lys. Der er mange meninger om, hvordan en adventskrans / dekoration skal se ud. Jeg har i årenes løb lavet mange forskellige og nogle har været mere traditionelle end andre. I mange år bandt jeg min egen krans og jeg havde den som regel stående  på et stort spejl.

For en del år siden lavede jeg og min mand en krans af små stykker grene og den har jeg været rigtig glad for og jeg har den selvfølgelig endnu. SE DEN HER. Det er jo ikke en krans man bare lige laver over en eftermiddag, men vi hyggede os meget med at lave den og jeg med at pynte den bagefter. Fordelen ved den krans er, at den kan gemmes fra år til år og den kræver ikke meget for at ligne en million - måske kan du bruge ideen næste år ;)


I år har jeg valgt, at det skulle være enkelt, nemt og forholdvis billigt. De fleste ting havde jeg i forvejen. Jeg har faktisk kun købt kuglerne og de kostede ikke ret meget. Det er en dekoration, man kan lave i sidste øjeblik. Man behøver jo ikke bruge et aflangt fad - brug et du har og hvor flaskerne kan stå stabilt eller brug et gammelt spejl. Find nogle flasker -en grøn ølflaske vil også være fin eller måske en almindelig sodavandsflaske - der skal bare være plads nok til et almindeligt kronelys og de behøver jo ikke være helt ens.
Find nogle kogler og kugler, de fleste har lidt i gemmerne og pynt fadet med det. Klip evt i karton tal eller hjerte med tal fra 1 - 4, sæt en snor i og hæng tallene på flaskerne. Fordelen ved denne dekoration er at, materialerne behøver jo ikke være noget, man har købt og det er jo sjovt, at bruge det man har og få det bedste ud af det - det  gør det hele lidt mere personligt og det kan jeg godt lide. Samtidigt kan lysene skiftes ud, hvis nu de bliver brændt ned og når det som her er de tynde almindelige kronelys kan det jo ske ;) Jeg kan også godt lide at have min adventsdekoration tændt juleaften og så kommer der bare friske nye lys i.


Håber nogle kan blive lidt inspireret. Og husk - Hvis du ikke lige har nået det endnu, så er der jo 3 søndage tilbage og det bliver jo jul alligevel. Jeg vil ønske alle en god advent og søndag :)

4 kommentarer:

 1. Smukt og enkelt og godt fundet på!
  Jeg fik den forgyldte Season i fødselsdagsgave. Den er fundet frem og monteret med 4 hvide lys. Om der kommer mere på... vil tiden vise. Lige nu er jeg mest til det helt enkle!
  Og det bliver jo jul alligevel... Hellere nyde december end fortravle sig.
  God søndag og advent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :) Ja jeg har også besluttet mig for, at tage det stille og roligt. Det vigtigste er da at være sammen med dem man elsker og holder af. Du ønskes en rigtig god december <3

   Slet
 2. sÅ ENKELT OG FINT. KOSELIG Å BRUKE SLIKE DEKORASJONER. JEG KLIKKET MED INN PÅ DE TIDLIGERE KRANSENE DU LINKET TIL, OG DE VAR JO HELT FANTASTISK. GOD ADVENTSTID!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) jeg er også ret glad for især kransen med grenene og den skal helt sikkert i brug igen...måske allerede til næste år

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.