onsdag den 29. november 2017

Kalenderlys på den nemme måde


Jeg vil selvfølgelig gerne vise jer, hvordan min kalenderlys dekoration ser ud i år. Jeg har valgt, at holde det helt simpelt og jeg har genbrugt nogle ting, som jeg er lidt småforelsket i ;) Grisen, gåsen og de små svampe er genbrug. De er nemlig brugt i denne dekoration Kalenderlys i snelandskab, som jeg lavede i 2015 og jeg har naturligvis passet godt på dyrene.

Skålen og vasen er nogle jeg har haft i et par år tror jeg. De er fra Casalinga og jeg mener ikke man længere kan købe dem. Begge dele er jeg ret vild med, men jeg er jo også glad for orange. I vasen er der troldegrene og gran fra haven og i skålen er der lidt ler i midten og så er der fyldt op med mos - også fra haven ;) Som sagt meget enkelt og ligetil, men med et lille tvist af humor. Det er bestemt ikke sidste gang de dyr skal anvendes.


Jeg bruger meget at samle mine ting på et fad. Det giver et roligt udtryk og tingene behøver nødvendigvis ikke passe sammen. Til daglig har jeg tit en lille urtepotte, nogle små fyrfadslys og måske en lille ting/skål samlet på lige dette fad som jeg har brugt her. Og det er nemt og hurtigt at skifte ud, når man som jeg (tit gør) lige finder noget i genbrug.

Jeg ønsker alle en fredfyldt december uden alt for meget stress og jag. Jeg har i hvertfald tænkt mig, at tage det helt roligt, men jeg har jo også kun en lille familie og ikke så mange, jeg skal købe gaver til.

4 kommentarer:

 1. Din kalenderdekoration er så fin. Enkel og fin med humor. Jeg er valgt en enkel løsning i år. Du ønskes en dejlig december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Og i lige måde - jeg kan rigtig godt lide din version, den er også lidt anderledes og også nem og enkel på sin måde

   Slet
 2. Super leuk gedaan! groetjes, Tinne

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.