torsdag den 16. november 2017

Hæklet blomsterophæng


Katrine min datter spørger af og til om jeg ikke lige kan ....... ?? og for et stykke tid siden efterspurgte hun et ophæng til nogle urtepotter. Og selvfølgelig hæklede jeg da lige ikke bare et men to ophæng til hende. Hvad gør man ikke for at slippe for plageriet ;) og så ser det jo fint ud med to sammen.

Hun er meget tilfreds med det endelige resultatet og jeg synes også, at de er blevet ret fine. Jeg har købt to potter til mig selv og har planer om, at hækle et par til mig selv. Men det bliver nok først engang efter jul. Potterne er fra IKEA, hedder DAIDAI og det er størrelsen, der måler måler 12 cm i højden og har en diameter på 14 cm, som jeg har brugt til dette blomsterophæng. Jeg synes, det ser godt ud med den hæklede lyse naturfarve (næsten helt hvid) sammen med potterne i messing.


Jeg har brugt almindeligt bomuldsgarn fra Søstrene Grene i en råhvid farve  og jeg har anvendt en hæklenål nr. 3
Skulle du få lyst til selv at hækle et ophæng eller to så kommer opskriften her:

Ophæng / net til urtepotte 

Billederne til dette indlæg er fotograferet af Katrine og blomsterne hænger hjemme hos hende :)


8 kommentarer:

 1. Godt plaget af din datter! Og det er da en god ide- de ser godt ud.

  SvarSlet
 2. De er godt nok fine. Jeg må vist til at udvikle nogle bedre hækleevner.

  SvarSlet
 3. Kan jeg få opskrift på ophænger

  SvarSlet
 4. Opskriften kan du hente via link i indlægget :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.