lørdag den 25. november 2017

Hæklet mini abe


Så er der endnu et abe indlæg på bloggen og denne gang er det en hæklet version af den lille nye mini abe fra Kay Bojesen. Jeg ved godt, at der er nogle, som har hæklet en mini abe efter den almindelige opskrift, hvor man bare har valgt noget helt tyndt garn og en meget lille hæklenål. Fordelen ved denne opskrift er, at den hækles i helt almindeligt bomuldsgarn, men den hækles også på en forholdsvis lille nål - 1½, så lidt tålmodighed skal der til.

Jeg har ikke selv hæklet en mini abe, men jeg har fået lov til at renskrive og redigere Annette Heintze's noter. Det er også hende, der har lavet opskriften på den almindelig størrelse abe, som du kan finde på dette indlæg.

Da jeg ikke selv har hæklet aben,er det også Annettes billeder, som jeg har fået lov til at låne :)


Selvfølgelig passer den lille hæklede hue, som jeg har lavet opskriften på også til den hæklede mini abe. Kanten på disse huer, som er vist på billedet, er forøvrigt lavet med halve stangmasker.
Opskrift på minihuen finder du i dette indlæg: Hæklet nissehue til Kay Bojesen mini-abe.....

Hvis du selv skulle få lyst til at hækle en lille mini abe, så er opskriften her: Hæklet min abe

Obs jeg har rettet de sidste omgang i benet, så har du hentet opskriften d. 25.11.2017 så er der en lille fejl i opskriften

Håber du får glæde af opskriften og jeg siger også tak til Annette, der gav mig mulighed for, at omdanne hendes noter til en opskrift, som kunne deles her :)

Nu er nedtællingen i gang, der er kun en måned til juleaften...jeg ønsker alle en dejlig weekend og husk: Julen kommer uanset og vi kan ligeså godt nyde det uden at stresse for meget ;)

1 kommentar:

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid