torsdag den 8. februar 2018

Hæklede påske servietringe


Selvom vi kun er i februar måned og nogle måske synes det er lidt tidligt med påsketing, så er det jo slet ikke for tidligt, hvis man selv skal nå at hækle noget.

Jeg har lavet en hækleopskrift på 3 forskellige hæklede servietringe dyr. Jeg synes selv de er blevet ret fine og jeg har virkelig hygget mig med at hækle og få dem til at blive, som jeg havde tænkt mig.

De er forholdsvis hurtige at hækle og jeg synes monteringen er nem - lidt perler til øjne og nogle få dele der skal syes på - og så er de klar til at hoppe i servietterne ;)


De er selvfølgelig beregnet til, at pynte påskebordet med. Man kan blande dem som man synes eller måske kun vælge, at det skal være det ene dyr, der skal være ved alle tallerkner. Fåret, kaninen eller kyllingen kan også sættes rundt om toppen af et æg og stå og pynte i et æggebæger - så bliver det lidt en æggevarmer, men med luft i toppen ;) Det ser altså også ret sødt ud.


Jeg har valgt, at denne opskrift ikke skal være gratis. Så hvis du skulle få lyst til at hækle mine påske servietringe, kan du købe opskriften for 25, -

Opskriften indeholder alle tre dyr og de er hæklet med nål 3 - jeg har anvendt Hjertegarn Blend med en løbelængde på 150m / 50g

Send en e-mail til aslaug64@gmail.com - hvor du skriver, hvad du ønsker at købe. Så svarer jeg så hurtigt som muligt.

Opdatering d. 20.02.2020

Hæklede æggevarmere

Jeg har lavet en opskrift på nogle tilsvarende æggevarmere og hvis man køber begge opskrifter koster de 40,- tilsammen. Se evt dette indlæg: Hæklede æggevarmere


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusind tak Anita <3 og hyggeligt du kigger forbi :)

   Slet
 2. Nåhhh, de er da bare nuttede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) og tak for dine kommentarer - de varmer <3

   Slet
 3. Hvor er de skønne. Kan det passe at du også har lavet en juleservietring, som er et nissehoved og hvor den røde serviet så bliver nissehue og krop?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)
   Ja jeg har lavet en juleservietring som du beskriver. Både en hæklet og strikket udgave. Du kan finde dem her på bloggen på dette indlæg: http://www.strikkefaaret.dk/2016/12/strikkede-og-hklede-jule-servietringe.html?m=1

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.