onsdag den 19. februar 2020

Hæklede æggevarmere


Siden jeg lavede mine hæklede påskeservietringe, har jeg haft lyst til at lave nogle æggevarmere, der passede til. Det har jeg så få gjort nu og jeg synes, at de er blevet søde og nuttede :) De er selvfølgelig oplagte til påske, men jeg synes også, at de kan bruges uden for sæson.

Fåret og kaninen snakker om kyllingen, der tror den er noget særligt, fordi den har gule ben ....som om det skulle være noget at være glad for ;)

Kyllingen er ikke helt som de andre og har derfor valgt et fancy æggebæger, men føler sig nu lidt udenfor. Men jeg tror nu godt de vil lege med ham, når de finder ud af, at han i bund og grund er en rigtig god ven

Opskrift på æggevarmere

Opskriften på de tre æggevarmere kan købes for 25,- og så har jeg besluttet, at hvis man samtidigt køber opskriften på påske-servietringene, der også koster 25,- så kan man få begge for 40,-

Jeg har brugt samme slags garn i begge opskrifter - Hjerte Blend som har en løbelængde på 150m / 50 g og der hækles med nål 3

Skriv en e-mail til aslaug64@gmail.com - hvor du skriver, hvad du ønsker at købe. Så svarer jeg så hurtigt som muligt

Nu er kylling glad, for kaninen og fåret ville gerne være venner alligevel :)

10 kommentarer:

 1. De er super søde og flotte :-)
  Dejligt at følge din kreativitet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina :) Det glæder mig at du følger med og kan lide mine kreativiteter :)

   Slet
 2. De er bare så fíne. Mine børnebørn til elske dem. Vi spiser nemlig altid blødkogt æg, som vi har hentet i mit hønsehus, når børnebørnene er på besøg. Jeg har bestilt opskriften og glæder mig til at lave dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også høns i haven og det er så hyggeligt at hente æg. Tror ikke jeg har set din bestilling på opskriften, men du er velkommen til at skrive, hvis jeg har misset noget :)

   Slet
  2. Ups, jeg havde skrevet forkert mailadresse, men jeg har sendt bestillingen på ny.

   Slet
  3. Så var det da godt, jeg lige fik svaret på din komentar :)

   Slet
 3. Ja, tak for opskriften, de er allerede produceret. Hvis du laver opskrift på flere dyr som æggevarmere - eller juletema - er jeg meget interesseret i af købe flere opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig at du synes om opskriften :) det kunne da måske være en god ide at udvide dyreflokken. Eller lave nogen til jul - man spiser jo også æg i december ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.