mandag den 10. februar 2020

Hæklet kanin gulerod


Kaniner og gulerødder hører jo sammen....så hvorfor ikke lave en fusion ;)

Det er der så kommet dette ophæng ud af. Nogle vil sikkert mene, at denne skabning er mega mærkelig og andre synes måske, at den er meget sjov.

Hvis du skulle få lyst til at lave din egen Kanin - gulerod så har jeg lavet en opskrift til dig. Jeg synes den er et sjov indslag i alt det andet påskepynt, som man måske skal have op om ikke så længe. Jeg har allerede fået de første smil fra nogle gæster, som straks så, at den hang og dinglede i køkkenet, så her får den lov til at hænge i et stykke tid ;)

Man kan selvfølgelig også bare lave hovedet for sig selv og hænge det op til påske - eller måske bare hækle en gulerod til legekøkkenet.
Opskriften på den hæklede Kanin/gulerod kan du hente lige her ganske gratis ;)

Kanin - Gulerod

4 kommentarer:

 1. Øj, hvor er den fin. Det kunne godt være man skulle"hoppe" ud i at lave sådan er par stykker til påske 😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak 😊 ja det synes jeg da du skal, det glæder mig du synes om den

   Slet
 2. Hola desde Zaragoza,España.
  Pueden decirme en que idioma esta escrito este blog,por favor? Es para poder traducirlo,con suerte de algún traductor, quizás de Google.
  Me gustan mucho los trabajos que tejen,y si voy aprendiendo ,comenzaría ha tejerlos,siempre añadiendo que son suyas las obras.Eso siempre! Gracias por antelación.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.