tirsdag den 1. december 2015

Pakkekalender er det store hit i år

Billedet er lånt af Katrine og det er også hende, der har været fotograf
Jeg vil gerne ønske alle en glædelig første december og samtidigt håber jeg på en god, hyggelig og u-stresset julemåned, hvor det er de nære ting og kærlighed, der forhåbentlig kommer i centrum.

Jeg har de sidste par dage haft travlt med at pakke små gaver ind til pakkekalenderene til mine små børn - Katrine på 24 og Andreas på 19 :) Det er efterhånden noget, som jeg har gjort i mange år, for det har været en fast tradition siden de var helt små. De sidste mange år har jeg dog tænkt, at nu må det snart være slut, men det er kun blevet ved tanken. Og på den anden side, synes jeg jo også, det er lidt hyggeligt og de bliver jo så glade - de små børn.

I  år er det blevet rigtig moderne med pakkekalendere og det er altså også for voksne. Jeg har været heldig, for jeg har nemlig fået min alleførste pakkekalender i hele mit liv. Jeg glæder mig som et lille barn til at åbne en luge hver dag indtil juleaften. Kalenderen har Katrine lavet og du kan læse lidt mere om pakkekalenderen i hendes blog indlæg her.
.... jeg har åbnet den første låge og der var en fin grå øjenskygge og et lille stykke fransk nougat - og det er ikke et tilfældigt valg ....tror der er tænkt meget over indholdet og jeg glæder mig allerede til i morgen.

Jeg er nu ved at komme mig ovenpå min operation og jeg håber på, at jeg bliver glad og tilfreds, når det hele engang er faldet på plads. Lægen siger, at man først kan vurdere det endelige resultat efter 3 måneder, så jeg må lige have lidt tålmodighed. Jeg blev lidt forskrækket, da jeg første gang efter operation blev pakket ud. Det så bestemt ikke godt ud og selv sygeplejersken havde ikke set noget, der var så skævt før...jeg spurgte hende nemlig. Ja man skulle næsten tro, at stormen Gorm havde været et smut forbi ;) Brysterne sad virkelig skævt og de var bestemt heller ikke i samme størrelse. Jeg var grædefærdig og det var ikke nogen rar fornemmelse. Men allerede nu kan jeg se en væsentlig forbedring, så mon ikke det alligevel bliver godt i sidste ende.

Det var meningen, at jeg ville vise mit kalenderlys frem i dag, men det må lige vente lidt. Men det skal helt sikkert på bloggen, for jeg synes selv, at det er blevet ret sødt, sjovt og lidt anderledes og jeg vil glæde mig til at vise det frem.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, du er kommet godt gennem operationen - også selvom første indtryk ikke var så godt.
  Det er søreme da også på tide, du har fået en pakkekalender, det er bare så hyggeligt at åbne en pakke hvor dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at være på den anden side :)
   Jeg nyder det også rigtig meget og dejligt der er længe til jul, for så er der jo mange pakker tilbage ;)

   Slet
 2. Hej. Dejligt at høre lidt nyt fra dig. Du er heldig, at have fået en pakkekalender, nyd december. Kommer du til Tørring 9/12 (juleafslutning). Hvordan går det i grunden med englen fra sidste år??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er heldig og jeg nyder det hver dag :) Håber at komme til afslutningen, det plejer jo at være superhyggeligt.
   Englen har fået vinger i år og flyver snart på bloggen :)

   Slet
 3. Det er så hyggeligt og varmer sjælen at sidde og pakke ud om morgenen, mens kalenderlyset brænder. Vi laver pakker til mormor og til Gitte og har selv modtaget kalenderpakker fra Gitte. En helt uundværlig tradition.
  Operationer sætter spor og skal have tid så hævelser forsvinder og resultatet kommer frem. Håber du bliver glad for det!
  Ønsker dig og dine en stemningsfuld december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt hyggeligt, men jeg venter nu til om eftermiddagen. For så er resten af familien hjemme og så pakker børnene også deres op. I år har vi også købt til hunden - og den har fundet ud af, at der er noget lækkert indeni :)
   Tak og det samme til dig og dine

   Slet
 4. Svar
  1. Det er det bestemt, hvis man er god til at tage det roligt ;)
   Håber at jeg kommer på onsdag og hygger med strikkecafeen :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.