torsdag den 24. december 2015

Glædelig jul fra Strikkefåret


Om ganske kort tid skal vi fejre juleaften. I flere år har vi bare været min mand, Katrine, Andreas og jeg juleaften, men i år er der lavet om på planerne. Vi skal nemlig fejre julen hos min svigerinde og mand og så kommer min svigermor også. Det glæder jeg mig meget til, men jeg er også lidt spændt på, hvordan det bliver. Det skal nu nok blive hyggeligt og det bliver da helt rart, at være gæst for en gang skyld. Jeg har bare nydt dagen i dag - ingen stress og jag, men bare hygge sammen med familien. Det eneste vi har skulle have med var en flæskesteg og den har manden helt styr på.

Jeg har forsøgt at spise fornuftigt i december måned. Jeg fik jo en julekalender af Katrine og den har også indeholdt lidt slik, men mest dejlige ting til ansigtet, neglene og kroppen. Derudover har hun også givet mig en chokoladekalender, men den har været fri for sukker. Det synes jeg er en rigtig god ide, også til os der bare vil spare på sukkeret.

Jeg tog nogle billeder af kalender inden jeg lukkede den første låge op og Karoline koen, jeg har placeret ved siden af, fik jeg sidste jul af min svigermor, men jeg tror nu min mand havde en finger med - spændende hvad de har fundet på i år ;) Jeg synes den er så sød. Den er lavet i træ, så den er ikke så skrøbelig, som de Karoline køer vi kunne få i pap, da jeg var barn.

Jeg vil gerne ønske alle en rigtig god juleaften og til dem der ikke fejre jul - også en god aften til jer.
Håber i er sammen med dem der betyder noget særligt og at aftenen bliver som forventet.


7 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde! Håber at jeres aften blev vellykket og rig på positive oplevelser!
  Kh Elena

  SvarSlet
 2. God Jul og et kreativt godt nytår :-)

  SvarSlet
 3. Håber du har haft en dejlig jul. Og ønsker jer alle et godt nytår.

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig. Også her reduceres sukker. :o)

  SvarSlet
 5. Glædelig bag jul og et fantastisk godt og spændende kreativt 2016 til dig :-)
  Jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet i år :-)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.