mandag den 7. december 2015

Hæklede engle


Traditionen tro har jeg også en julegave fra mig til jer i år. Denne gang blev det til et par hæklede engle, der kan gemme på lidt godter eller måske lidt englefryd. De er selvfølgelig i familie med de andre figurer, som jeg har lavet til glas.  Snemanden og Rudolf er en del af julefamilien og jeg har planer om, at der på et tidspunkt skal en julemand på hæklenålen. Jeg synes, der mangler en julemand...... måske bliver det til en nisse...hvem ved :)


Englene har været længe undervejs - jeg begyndte sidste år inden jul, men da der kom andet i vejen blev englen lagt væk igen.
Jeg troede så, at jeg bare lige skulle hækle det sidste, monterer og så skrive mine notater rene....men jeg blev altså nødt til at hækle forfra, for jeg kunne ikke forstå noget, af det jeg havde skrevet ned. Så jeg måtte på den igen. Ideen havde jeg og næsten også grundformen, men det er jo alle de små detaljer, der tager tid og mens jeg hæklede opstod der også nye ideer. Det blev derfor til to forskellige engle med hver deres frisure og pynt i hænderne.
Håber i tager godt imod mine engle og opskriften er naturligvis gratis, for det er jo en julegave :)
Det tager ikke så lang tid, at lave en engel, når man har en opskrift, der er klar. Og jeg ved at mine andre figur-glas er brugt flittigt til både værtindegaver og pakkegave. Det håber jeg, at også englen her vil blive brugt til...hvis du da kan nænne at forære den væk ;)

Opskriften kan du hente lige HER, men husk den er kun til personlig brug og det er mig der har ophavsretten.

Etiketter til glassene kan hentes via dette blogindlæg

13 kommentarer:

 1. Hvor er de bare skønne 😍. Tusind tak fordi du lægger opskriften ud til fri afbenyttelse. De må på min to liste 😊

  SvarSlet
 2. De er godt nok fine. Jeg kan ikke hækle men så må jeg have fat i min søster.

  SvarSlet
 3. De er godt nok fine. Jeg kan ikke hækle men så må jeg have fat i min søster.

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine - kunne måske være et projekt til de kommende fridage :-)

  SvarSlet
 5. Så sjarmerende og søte engler du har laget! De hadde så fint uttrykk med gode personligheter begge to :)

  SvarSlet
 6. Meget søde engle og jeg kan godt lide deres vinger :-)
  Glædelig juletid og velkommen forbi min blog :-)

  SvarSlet
 7. Hej Aslaug,
  Tusind mange tak for opskriften til disse skønne engle :-) Jeg har lavet flere af dine opskrifter, og det er altid en ren fornøjelse, og hvor tingene bare passer sammen. Jeg vil dog gerne slå et lille slag for, at du måske vil inkludere nogle af de billeder af de færdige engle, som ligger her på bloggen, så de også kommer med i PDF-opskriften. Jeg er over halvvejs med den første, men skal helt sikkert lave flere end den, så jeg kan forsøde mine venners juletid lidt mere. Glædelig jul til dig og din familie :-) /Charlotte

  SvarSlet
 8. De er virkelig søde! Det er min nye favorit blandt dine "glas-figurer".

  SvarSlet
 9. Åhhhr hvor er de bare søde, ville ønske min tid i år også slog til at fremstille disse små skønheder.... Men måske næste år.... Glædelig jul til dig og dine.....

  SvarSlet
 10. Simpelthen vidunderlige!! Du er fantastisk dygtig!!!! Rigtig god jul til dig og dine :-)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.