tirsdag den 17. november 2015

Hæklet sleeve, retro og let genkendeligJeg er lige blevet færdig med et hæklet sleeve til min forholdvis nye ipad air 2. Katrine kalder den " det grimme retro sleeve" og hun er bestemt ikke begejstret for mine farvevalg. Nu er det jo ikke hende, der skal bruge det og jeg er selv vældig tilfreds med det lidt retro udseende og farvevalget... ellers havde jeg nok valgt anderledes. :) Jeg har hygget mig med at hækle det og selvom farver ser meget tilfældige ud er der tænkt undervejs og også pillet op, indtil jeg var tilfreds.
 

Jeg har hæklet med dobbelt tråd og det giver mulighed for nogle melerede striber, samtidigt er det blevet tykt og fast. Jeg har valgt at der skulle klap på mit sleeve og det lukkes med en påsyet elastikstrop.


Knappen er hæklet af den simple årsag, at jeg ikke kunne finde nogen. Jeg har faktisk ledt og kikket efter knapper flere steder, men fandt ikke lige den knap, som jeg synes var helt rigtig til dette og samtidigt faldt i min smag.. Heldigt jeg ikke fandt en knap i butikkerne, for den hæklede passer bare perfekt efter min mening. Jeg er glad for mit sleeve, som ingen andre har magen til og måske er det lidt retro og grimt, men jeg synes nu det er på den fede måde :)


Nogle har sikkert undret sig over, hvor jeg blev af og jeg forstår heller ikke lige hvad der skete...eller måske gør jeg alligevel. Først gik der lang sommerferie i bloggen. I september brækkede Andreas foden og det var et meget kompliceret brud. Han er efterhånden blevet mere mobil, men går stadig rundt med to krykker og er lidt hjælpeløs ;) For mig har det næsten været ligesom, at have et lille barn igen og det kræver jo sin kvinde,

I morgen skal jeg meget tidlig op. Jeg skal møde på Vejle sygehus klokken 7, hvor jeg skal have foretaget den operation, som jeg har ønsket så længe. Jeg skal have ny protese i mit kræftramte bryst og derudover skal mit "normale" bryst rettes til. Jeg glæder mig meget til, at se det færdige resultat, men ikke så meget til selve operationen og tiden lige efter. Jeg glæder mig stadig hver dag over de 25 kilo, som jeg har tabt og brystoperationen er bare prikket over i'et. 

Jeg håber jeg vender tilbage snart igen og jeg har da et par blogindlæg i tankerne, der gerne skulle komme inden det store juleræs.

På gensyn :)

13 kommentarer:

 1. Dejligt at se dig igen!
  Jeg kan godt lide dit farvevalg, det er rent tilbagetog til ungdommen glade tider......
  God bedring til jer begge. Operation er altid AV, men resultatet bliver forhåbentlig pinen værd

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :) ja jeg tænker 70'erne ...jeg havde meget tøj i brunt og orange :)
   Nu er den heldigvis overstået og jeg er hjemme igen.

   Slet
 2. Kære Aslaug.
  Det glæder mig sindssygt meget, at du er nået til den længe ventede operation <3 Husker vi talte om det i sin tid. Og vægttabet, det er godt gjort af dig :*)
  Pøj pøj til dig og god bedring til sønnike.
  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre fra dig :) ja den har været længe undervejs og jeg fylder en del mindre nu :)
   Tak skal du have og mon ikke vi begge snart er fit for fight igen.

   Slet
 3. Kære Aslaug.
  Det glæder mig sindssygt meget, at du er nået til den længe ventede operation <3 Husker vi talte om det i sin tid. Og vægttabet, det er godt gjort af dig :*)
  Pøj pøj til dig og god bedring til sønnike.
  Kh Gitte

  SvarSlet
 4. De bedste ønsker for operation og forløb... frem mod ny selvfølelse og stolthed. Du er sej!
  God bedring til Andreas.
  Herlig ipadsleeve. Retro er in. Farverne er genkendelige for visse årgange! Og det er jo altid dejlig at kunne genfinde sine ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din ønsker :)
   Ja det er ren retro og min årgang genkender farverne :)

   Slet
 5. Jeg håber alt det bedste for dig med operationen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Nu er jeg heldigvis hjemme igen og det er dejligt!

   Slet
 6. Jeg synes, din retrosleeve er vildt skøn, det minder i den grad om mit sorgløse liv i 70'erne
  Din operation er nu (forhåbentlig vel) overstået, håber resultatet bliver rigtig godt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ren 70'er stil og jeg elsker det :)
   Tak :) operationen gik godt og nu venter jeg lige nogle måneder inden man kan se det endelige resultat.

   Slet
 7. Ja, du har tænkt over farverne, og knappen, og det sleeve er blevet, som netop du ønsker det! Sådan kender vi dig jo, du går aldrig på kompromis, og du når altid til super resultater.Beundre din tålmodighed, når der trævles op og rettes bare en lille bitte smule. Sådan er alle "jomfruer" ikke. Ses vi på onsdag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha efterhånden kender du nok en del til mig ;) ja jeg er jo jomfru ligesom dig og man bliver altså gladere i sidste ende, når man piller noget op, som man ikke liiige er tilfreds med.
   Håber vi ses inden jul...men det bliver ikke på onsdag

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.