fredag den 4. april 2014

Rødt fra gemmerne


Jeg er hoppet på en blogleg. Bloglegen handler om farver og hedder Regnbue blogleg og det er Liv med bloggen min skæve vinduesplads til verden, der er kvinden bag.
Derfor vil der i de næste 6 uger være et indlæg her på bloggen med et bestemt farvetema. Legen går nemlig ud på at man blogger en gang ugentligt og hver uge har sin farve. Hvilken dag i ugen, det bestemmer jeg heldigvis selv og hvad og hvordan jeg vil bruge farverne er også helt op til mig. Det kan jeg rigtig godt lide. Nogle af farverne bliver sikkert nemmere end andre, så jeg må vist gå lidt i tænkeboks.

I uge 14 er farven rød og sjovt nok lavede jeg et indlæg i går, som sagtens kunne være gået ind under det røde tema. For en jordbærtærte er bestemt rød og fristende. Og et lækkert stort rødt jordbær er ikke kun smukt at se på og skønt at spise, men bringer også minder om dejlige sommedage med smil og latter.


Jeg kikkede lige mine billeder igennem fra bloggen og jeg må da indrømme, at farven rød ikke er en af de farver, der optræder ret tit. Jeg har farven i mit logo og jeg kan faktisk rigtig godt lide den røde farve. Måske er det fordi jeg også er glad for grøn (det er som nogen sikkert ved, min ynglingsfarve) og rødt er jo komplementærfarve til netop den grønne.

Jeg har fundet lidt frem fra gemmerne og har lavet en lille collage med billeder fra tidligere indlæg. Det er faktisk ret sjovt at se, hvor meget forskelligt der har været her på bloggen. Det er en lidt blandet landhandel og det bliver det sikkert også ved med.


Jeg har forøvrigt min helt egen REGNBUE  i form af dette lækre sæt, som jeg fik i julegave af mine børn.
I uge 15 er det den orange farve, som er i fokus og det er bestemt også en farve, som jeg er vild med :)


15 kommentarer:

 1. Super flot collage med alt det røde :) ....
  Rød var en gang en af mine yndlingsfarver ... Men nu har jeg kun rødt til jul ...
  Alt det røde tøj jeg havde er kasseret ... Måske fordi jeg har synes min teint ikke rigtig passer sammen med mere :( ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Rødt hører bestemt også julen til :) jeg har heller ikke meget rødt i garderoben, men noget fodtøj har dog fundet plads ;)

   Slet
 2. Smuk collage med farven rød,det stiller jo så krav til næste uges farve, Orange. Jeg var da også sikker på at jordbærtærten hørte med til din farve dag, men det gjorde den så ikke.
  Jeg har set de skønne hæklenåle men nøjes med de gamle for så meget som du hækler jeg alligevel ikke. Jeg satser mine penge på Addi strikkepinde.

  God week end til dig og dine.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver nok ikke sådan en collage, men mon ikke jeg finder noget orange ;) Jeg fik først tilmeldt mig efter indlægget med jordbærtærten - så jeg måtte lige finde på noget andet :)
   Addi er også godt :)

   Slet
 3. Dejligt med fokus på regnbuens farver :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er og når man er vild med farver, så er det lige noget for mig :)

   Slet
 4. Smuk collage - rød er nu en fantastisk farve - jeg bruger den for sjældent!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rød er flot og jeg kan huske, at du havde røde bukser på, da du viste din Cecilia frem :)

   Slet
 5. Flot collage! Jordbær er indbegrebet af 'rød' sommer for mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og mon ikke mange forbinder røde jordbær med sommer og sol :)

   Slet
 6. flotte røde ting du har og ja du har din egen regnbue af hæklepinde de er fine :-) ps elsker jordbær mums

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg nyder også min hækle-regnbue og jordbær kan man kun sige mums til :)

   Slet
 7. Jeg kan rigtig godt lide din collage!

  SvarSlet
 8. Dejlig farve og dejlige billeder!
  - dine hæklenåle ser helt bløde ud ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.