tirsdag den 15. april 2014

Nye billeder til væggen

Boblende forår
Den første april var jeg heldig igen, for jeg blev udtrukket som vinderen i en give away hos Chalotte Kruse, der har denne blog. Gevinsten var to fine og farverige kunsttryk i ramme af Vibeke Bjerker og man kunne selv vælge, hvilket motiv man ønskede. Jeg valgte "Boblende forår" og "Verden i farver".
Billederne er tryk af originale malerier i begrænset udgave (limited edition) og hvert tryk er nummereret og signeret.
Jeg var meget spændt da jeg skulle pakke billederne ud, men jeg blev bestemt ikke skuffet. Jeg synes det er nogle rigtig fine billeder og jeg er selvfølgelig meget glad for, at jeg var den heldige. Nu skal jeg så lige finde ud af, hvor billederne skal hænge, for det er efter min mening vigtig at de får den helt rigtige plads.

Verden i farver

7 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke,det er dejligt når heldet rammer;) god til dig.

  Knus og kram herfra

  ps.... flotte orange ting i sidste indlæg;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt, at være heldig ....tak jeg er også glad for mine orange ting :)

   Slet
 2. Ih, altså dit heldige væsen! Hvor er de flotte!!! God påske til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldig er mit mellemnavn :) God påske ønskes du og familien også fra mig :)

   Slet
 3. Svar
  1. Ja de er flotte - nu skal jeg så bare lige have hængt dem op :)

   Slet
 4. De kan da kun live dagen op, hvor er de flotte, en flot gevinst :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.