tirsdag den 22. april 2014

Nu skal det sjal altså være færdigt...

...det er sjalet Bifrost fra Garn Garagen, jeg taler om, hvis du er i tvivl :)
Det er vist på tide, at der kommer lidt strik på bloggen. Jeg har flere projekter i gang for tiden, men jeg mister hurtig interessen for strikkeprojekterne, må jeg desværre indrømme. Trods det kan jeg nu fortælle, at mit Bifrost sjal langt om længe er færdig...nåå nej..jeg mener næsten færdig.
Lige inden påske besluttede jeg mig for, at nu måtte jeg altså være lidt standhaftig og få strikket den stribede kant på sjalet færdig og derfor mangler jeg nu kun en enkelt pind og en aflukning, før jeg kan sige "færdig". Sjalet har været rigtig længe under vejs og der er pillet op mange gange, der er strikket baglæns ligeså mange gange og jeg er efterhånden ret træt af det sjal. Men mon ikke jeg skifter mening, når den sidste maske er strikket og sjalet er blevet vasket og spændt ud. Det er jeg faktisk ret sikker på. For jeg synes stadig, at det er et flot sjal og jeg kan rigtig godt lide de farver, som jeg har valgt til min udgave af Bifrost.
Når jeg er færdig med sjalet, så vil jeg strikke cardiganen til Andreas færdig og det glæder jeg mig rigtig meget til. Ikke at strikke den, men at få den færdig. Jeg hader at have projekter hængende over hovedet. Hvis ikke det var fordi,  jeg havde lovet Andreas den ønskede cardigan, så havde den på nuværende tidspunkt været en "saga blot". Men nu har jeg lovet Andreas en hjemmestrikket cardigan og man skal betræbe sig på at holde, hvad man lover - især overfor sine børn :)


Jeg har forøvrigt haft en skøn påskeferie. Jeg håber alle har nydt påsken ligeså meget som jeg.
Katrine har været hjemme og vi havde en rigtig hyggelig tur til Flensborg i lørdags. De store indkøb blev det ikke til, men et par nøgler Alpaca Boucle kom med mig hjem og jeg tror nøglerne skal anvendes til noget uldent, der siger MÆ. Det er i hvertfald planen indtil videre.
Min gamle rullepølsepresser blev også fundet frem her i påsken og rullepølsen. der blev lavet, kan jeg ikke vise, for den er allerede spist. Men jeg kan fortælle, at den smagte super dejlig.
Hindbærsnitter har vi også bagt og spist. Det var nu ikke helt "ægte" hindbærsnitter, for marmeladen var en blanding af jordbær og hindbær, men det blev kagerne nu ikke ringere af. Marmeladen lavede jeg for ca. 14 dage siden, fordi strømmen til vores fryser var blevet afbrudt. Jeg ville selvfølgelig ikke bare smide alle de dejlige halvoptøede jordbær og hindbær ud, som jeg havde i fryseren, så jeg  lavede samme dag en stor portion marmelade af bærene og det var resten af familien slet ikke utilfredse med.

22 kommentarer:

 1. Wow et lækkert sjal. Glæder mig meget til at se det når det er helt færdigt. Ser virkelig lækkert ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig til at få det vasket og spændt ud - tror det bliver godt :)

   Slet
 2. Det er nogle skønne farver i sjalet, så tror også at du bliver glad for det når det er færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Farverne er jeg også glad for og det skal jeg nok også blive for selve sjalet, når jeg ikke strikker på det mere ;)

   Slet
 3. De ting man ikke kan tage sig sammen til at strikke færdig, bliver som regel enten en total fiasko eller en total succes. Det ser da ud som om dit sjal heldigvis havner i succes-bunken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt sjal, jeg kan godt forstå din glæde over at det snart er færdigt :-)
   God fornøjelse med cardigan og håber ikke at i forspiste jer i hindbærsnitterne :-)

   Slet
  2. Susan det tror jeg du har ret i - nu håber jeg bare på at cardiganen bliver en succes, når jeg får taget mig sammen :)

   Slet
  3. Gitte - håber da på at den cardigan snart kunne blive en fornøjelse. Nu var det ikke en kæmpe portion hindbærsnitter og vi var mange om at dele, så det var lige tilpas :)

   Slet
 4. Det er godt nok nogle lækre farver. Jeg tror faktisk godt du kunne blive glad for sjalet når det bliver færdigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Farverne er der ikke noget i vejen med og jeg tror nu også jeg bliver glad :)

   Slet
 5. Det bliver rigtig smukt dit sjal, skønt med den mørkegrå i "bunden", det ser godt ud!
  Cardiganen er da også et kæmpe projekt, jeg forstår godt den trækker tænder ud - men hep hep herfra :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk en sort farve, men den er let meleret, så den fremstår ikke helt sort :)
   Tak fordi du hepper :)

   Slet
 6. Sikke nogle skønne farver - det kan kun blive en succes!
  Jeg er heller ikke god til at have projekter liggende for længe. De ligger ligesom og griner fjoget af mig... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg på :)
   Nej det er bedst, at få tingene færdige inden alt for længe - inden nyhedens interesse aftager for meget :)

   Slet
 7. Bifrost har jeg aldrig set færdig, så det glæder jeg mig til.
  Vidste faktisk ikke at du strikkede, så stor overraskelse her hos mig. Cardigans er ikke så slemme at strikke for der er noget tv strik i det.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede da du vidste jeg også strikkede, selvom det efterhånden bliver til mindre og mindre. Og ja du har ret angående tv strikkeriet, jeg kan bare ikke lige tage mig sammen og har lyst til meget andet ;)

   Slet
 8. Det er godt nok nogle skønne farver, du har valgt til dit sjal, det glæder jeg mig til at se færdigt.
  Og pøj pøj med cardiganen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også rigtig godt lide mine friske farver :)
   Tak for dit pøj pøj det er vist nødvendigt og tiltrængt ;)

   Slet
 9. Håber allerede sjalet er en succes :) - hindbærsnitter er godt ... også med lidt jordbær Uhm. kunne godt lige spise :) ....
  hepper også på en færdigstrikket cardigan
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjalet er blevet godt og tak fordi du hepper :)

   Slet
 10. Åh, hvor jeg kender det med projekter, der hænger over hovedet! Jeg synes efterhånden, at jeg har ulideligt mange. Jeg hepper på dig og håber, at du er blevet rigtig glad for sjalet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg oplever tit at den første begejstring lægger sig ret hurtigt og gejsten daler lidt, men mon ikke der er flere der har det sådan ;)
   Det var faktisk en af grundende til, at jeg begyndte at blogge - for at fastholde mig lidt og få noget gjort projekterne færdige lidt hurtigere - nogle gange glemmer jeg det bare ...igen ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.