fredag den 25. oktober 2013

Gråt strik og Kreative dage


For flere måneder siden - i februar - købte jeg en masser nøgler af Soon fra Hjertegarn på tilbud. Tilfældigvis var jeg forbi Manja (Restlageret) i Horsens, lige da de havde fyldt en kasse med dette garn, som var sat ned til 3,95 pr. nøgle (normalt koster det omkring 25,-) Det var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til og jeg var heldig at finde garn nok til to trøjer i den samme indfarvning i henholdsvis grå og rød.
Nu er det jo meget godt med tilbud, men hvis garnet bare kommer ind på hylden, bliver det lidt dyrt i længden med alle de fristelser, man kommer forbi.

I efterårsferien, hvor vi var en tur på Rømø, besluttede jeg mig for, at nu skulle der altså gang i det garn. Så jeg pakkede garn, pinde og opskrift til denne trøje med, som jeg har valgt at strikke i det grå garn. Opskriften har jeg købt sammen med garnet, for jeg tænkte, at det var rart at have en slags grundmodel til dette garn. Jeg kan jo også bruge opskriften til det røde garn, men kan ændre den ved, at vælge nogle andre mønstre.
Jeg fik nu ikke strikket meget i ferien og det var vist meget godt. Fordi for det første startede jeg med at slå alt for mange masker op og måtte starte forfra. For det andet opdagede jeg, da jeg kom hjem fra ferien, en lille (mikroskopisk) fejl i kanten på ryggen, som sikkert kunne skjules ved sammensyningen. Derudover irriterede det mig, at jeg ikke havde valgt fra starten, at strikke ryggen og forstykker i et stykke. Derfor tog jeg en rimelig hurtig beslutning og slog nye masker op igen. Det er jeg rigtig glad for og heldigvis går det hurtigt på pind nummer 5. Det er noget lækkert garn, at strikke med og så er det dejligt blødt. Det er efterhånden længe siden jeg har strikket en bluse til mig selv - tror jeg bliver glad for denne.

Billedet er lånt herfra
I weekenden skal jeg til messe i Fredericia. Det er jeg ikke den eneste der skal. Messen Kreative dage har efterhånden været en fast tradition i mange år og jeg har været der næsten alle gange, siden den startede. Messen plejer, at være velbesøgt og det tror jeg også den bliver i år. Jeg har ingen planer om de store indkøb. Jeg har rigeligt og mangler ikke noget. Det er jeg nok heller ikke ene om. Jeg bliver sikkert fristet, som så mange andre og får lidt med hjem. Jeg håber på at få lidt inspiration med mig hjem - ikke fordi jeg mangler, har rigeligt med ideer, men fordi det altid er dejligt med inspiration. Jeg skal have min datter med og det glæder jeg mig til. Hun har før været med, da hun var mindre, men nu er hun begyndt på TEKO i Herning og interessen for garn og stof vokser. Det skal nok blive hyggeligt.
Hvis du genkender mig må du gerne prikke til mig - måske jeg prikker først ;)
Ønsker alle en dejlig messe og til dem der ikke skal af sted, ønsker jeg en rigtig god weekend, med det i hver især skal lave.

24 kommentarer:

 1. Jeg prikker helt bestemt hvis vi mødes, min billet er ankommet

  SvarSlet
  Svar
  1. Du prikker bare og jeg prikker igen ;) Dejligt at billetten er i hus.

   Slet
 2. Rigtig god messetur!
  Hvor ser den lækker og klædelig ud cardiganen - den glæder jeg mig til at se færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også den bliver lækker og jeg vil glæde mig til at få den færdig :)

   Slet
 3. Rigtig god tur til jer begge,jeg bliver hjemme,så spændt på at høre om din tur,om der skulle være noget nyt til den never ending todo :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kom da lidt på listen - skal nok fortælle mere om min tur :)

   Slet
 4. Den strik ser virkelig smuk ud .. Og dit garn ligeså :) ... Du har da godt nok været heldig at finde så billigt garn :) ønsker jer go tur ... Der er andre planer i weekenden - så jeg springer over :)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var super heldig :) Håber dine planer har været ligeså hyggelige som mine :)

   Slet
 5. Hvor er det bare en flot trøje ! og det må da vist siges at være et røverkøb med det garn.
  God fornøjelse på messen. Desværre kommer jeg ikke den vej forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er en flot trøje og dejligt at garnet var så billigt ;)

   Slet
 6. Det var da godt nok osse noget af et tilbud ... flot farve. Go messe. jeg kommer osse :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. DEt var et dejligt tilbud :) Håber du også havde en god messe :)

   Slet
 7. Det er absolut en flot sag, du har på pindene!
  Jeg skal også af sted. I morgen tager jeg turen sammen med fem andre strikke-og hækleglade kvinder til messen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den bliver jeg glad for :) Håber i alle har haft en rigtig god messe :)

   Slet
 8. Også en god weekend til dig og rigtig god messetur >3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg havde både en god weekend og en dejlig tur med datteren :)

   Slet
 9. Godt garn til den pris kan man da ikke lade ligge, og det er en flot opskrift, du har fundet

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan man ikke ;) men man skal nu også lave noget af alt det garn, man køber efterhånden - ellers bliver der vist behov for en tilbygning til huset ;)

   Slet
 10. Jeg har været et smut på messen også, det er også en tradition for mig ( og min veninde ). Jeg glæder mig rigtig meget til at se din cardigan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber i begge har haft en god tur og det er dejligt med traditioner :)

   Slet
 11. Den ser skøn ud Aslaug, glæder mig til at se den færdig :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.