torsdag den 17. oktober 2013

Genbrugsfrø

"Mon jeg får lov til at være her længe? Dejligt at jeg kom til et sted med havedam"
Min mand er normalt ikke en, der plejer at klunse. Men den anden dag, da han havde været forbi den lokale genbrugsstation (vi kalder det "fyldet"), havde hans øjne alligevel fundet vej til en ting, han synes skulle med hjem til mig.
Det var en stor, bredflabet og smilende keramikfrø som ikke havde et eneste afslag. Den kunne han ikke lade være med at fiske op fra en af containerne, selvom det faktisk ikke er "helt lovligt". Men på den anden side, hvis han ikke havde taget den, havde den endt sine dage, sammen med en masse andet mere eller mindre knust porcelæn eller keramik.
Jeg blev rigtig glad og overrasket da han kom hjem og fortalte han havde noget med hjem til mig og samtidigt fiskede den ud fra bunden af bilen. Jeg synes det var rigtigt fint og blev mest glad fordi han havde tænkt, at den ville jeg nok blive glad for. Nu pynter den hjemme i min have og når nu man er lidt vild med frøer, så er den her fyr hjertelig velkommen.
Sidder der nu nogle, derude, der genkender deres "affald" også tænker "det er da vist den vi smed ud sidste vi var på fyldet", så vil jeg da gerne hermed sige tak for gaven. Den kan nu stå og pynte ude i min have og den skal være mere end velkommen. Jeg har jo en lille forkærlighed for de grønne, slimede og kvækkende væsener.
I dag er min mand og jeg kørt til Rømø. Jeg er så heldig, at min far har et hus herovre. Så vi holder en lille ferie uden børn og andre forstyrende elementer. Nu har vi jo ikke små børn, så de kan godt/må klare sig selv. Chili har vi selvfølgelig taget med og det tror jeg den er ganske tilfreds med.

16 kommentarer:

 1. Hvor er det en skøn bredmundet frø - dejligt når der bliver tænkt på en' :)) Den måtte godt bo i min have, men den er nok mere tilfreds med det nye hjem han er havnet i, for jeg kunne ikke tilbyde vand, kun smil og opmærksomhed!
  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Smil og opmærksomhed er da heller ikke så ringe endda ;)
   Har haft en dejlig ferie :)

   Slet
 2. Jeg er da vild med din nye frø; den ser ud som om, den er fuld af spilopper :-)
  Dejlig mand du har, at han sådan fisker 'ulovligheder' op til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også den er fuld af lopper ;) Ja det var godt han "turde" ;)

   Slet
 3. Den er også for skøn til at lade blive liggende i en container <3
  Hvor er det altså fedt, når sådanne ting får værdi et andet sted i stedet for bare at blive kasseret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde da været synd, hvis den skulle have endt sine dage der. Jeg går helt sikkert ind for genbrug :)

   Slet
 4. Sikke en dejlig mand du har Aslaug ... - min ville ikke ha været så betænksom ...
  Jeg er vild med frøen ... Og har da vist også en lille forkærlighed til ikke levende frøer :)
  Håber i nyder Rømø
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan nu også bedst lide dem der sidder stille ;) Rømø har vi nydt og vi var heldige med vejret :)

   Slet
 5. Skøn frø - godt manden din var vågen. God ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var han lige lidt vaks ;) Har haft en dejlig ferie :)

   Slet
 6. Sikke en eftertænksom frø :o) ... det er altså i mine øjne en underlig regel at det er forbudt at tage med hjem fra en genbrugsstation ... er det ik det der er meningen , at det skal genbruges. ? Jeg har aldrig fattet det, jeg har altså osse "stjålet" en gang imellem derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt - jeg synes også at den ligner en der tænker/undrer sig over noget - måske er det fordi den ikke kunne forstå, at den skulle kasseres ;)
   ... sig det ikke til nogen, men jeg har et par gange fået gaver af børnene, når de har været med deres far på "fyldet", da de var mindre - jeg har både fået lysestager og fine vaser :)

   Slet
 7. Jeg kan godt forstå at din mand måtte have den med hjem - den er da ikke til at stå for <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej den er altså charmerende og fuld af lopper :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.