tirsdag den 29. oktober 2013

Dagen derpå

Det er altså lidt fascinerende
Stormen i går satte sine spor over det meste af landet. Heldigvis skete der næsten kun materielle skader. Jeg holdt mig indedøre og det var vist også det mest fornuftige at gøre. Jeg havde forinden været ude at tjekke, om vi havde ting og sager, der kunne blæse væk, når stormen ville komme og hærge.Katrine skulle køre hjem fra Herning i en lånt bil i går. Så jeg var meget glad, da hun ringede, for at fortælle hun nu var kommet godt hjem. Andreas skulle komme med toget og det var forsinket, vist nok fordi der var et andet tog, der havde fået et væltet træ over sig.
Vi havde også nogle trafikale problemer i det område, hvor jeg bor. Træer var væltet og spærrede vejene flere steder. Lige uden for vores grund er der væltet et stort gammel birketræ. Jeg er glad for det væltede i den rigtige retning. Vi stod i køkkenet og hørte lige pludselig et kæmpe brag. Det var så dette træ, der gav denne lyd.

Det er lige rundt i et sving - bemærk trafikspejlet står der endnu :)
Det er lidt mærkeligt, at kigge ud af vinduet i dag. Næsten ikke en vind rører på sig og solen er også fremme ind imellem.
Jeg skal af sted til strikkecafe i Tørring og mon ikke vi blandt andet skal tale om vejret. Et andet samtaleemne bliver sikkert messen som løb af stablen her i weekenden, nemlig Kreative dage i Fredericia. Jeg ved, der er flere fra strikkecafeen, som har været af sted. Jeg var også af sted og i dag har jeg været ved, at kigge alle mine billeder fra messen igennem. Der er mange fine billeder og nogle af dem kommer snart på bloggen. Tiden løber lidt fra mig i disse dage, men jeg fik også en lille ekstra opgave i weekenden. Jeg har lovet, at hjælpe min datter lidt med en designopgave hun snart skal aflevere og så fik jeg også lige lyst til en oprydning på badeværelset, der greb om sig. Så nu er alle skabe og skuffer tømt og det ligner et bombet .....

18 kommentarer:

 1. Fantastisk hvad sådan et stormvejr kan udrette - lidt uhyggeligt - jeg var ude i det og på vej hjem fra job, sammen med min cykel og det var ikke så sjovt .-(
  Godt at det er overstået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt jeg ikke var på cykel i det vejr - ja heldigvis har vi nu "fint" vejr igen :)

   Slet
 2. Skræmmende, hvad kræfter naturen har. En ting er, at træer kan knække, men det store rodnet der.. wups.. så blev det revet op. Synes det er vildt.

  Kan se på den vej, der leder ind til min villavej, at der også er et par træer, der har måtte lade livet. Ind over hække og ind i folks haver, mod husene.. Jeg bor op til den vej og i samme retning, men heldigvis står alle træerne, på den anden side af hækken, som de skal.

  Jeg var ude i aftes, da advarslerne blev ophævet, og kunne godt se en masse væltede træer i rabatten. Der er blevet tyndet godt ud. Det er synd.. men det er heldigvis bare materielle skader.

  Godt alle kom hjem, så du kunne få ro igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der ligger mange træer rundt omkring, men som du også skriver - det er bare materielle skader.
   - og jeg synes også det er lidt vildt, at et træ på den måde bare lige kan "nedlægges" :)

   Slet
 3. Selv om det er en skam for sådan et smukt træ, er det alligevel også fascinerende at naturen kræfter er der ingen der kan styre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget facinerende og lidt uhyggligt på samme tid. Heldigvis bor vi i Danmark og ikke der, hvor de store orkaner er

   Slet
 4. Det var også en voldsom storm. Heldigvis slap vi relativt let her i Nordjylland - men sådan er det ofte. Enten får vi hele skraldet, eller også går det syd over, som dennegang. God fornøjelse i strikkecafeen.

  SvarSlet
 5. Ja den var lidt voldsom ;) nogen steder mere end andre. Kan være det er os, der er heldige næste gang :)

  SvarSlet
 6. Her hos mig gik det ikke så galt. Dog opdagede jeg onsdag!!! at der var en træ der var væltet med rod, blot 100 meter fra mig. Jeg blev faktisk lidt overrasket. Og taknemmelig for at det træ jeg har 5 meter fra huset blev stående..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var sørme da godt, det ikke var det træ, der væltede. Men det er altså lidt vildt, når træer vælter omkring med rod og det hele

   Slet
 7. Skræmmende og fascinerende på én gang ...
  Utroligt hvad naturens kræfter kan udrette :(
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er - læste jo at du fik dit fine drivhus ødelagt. Hvor er det ærgeligt. Det er trist at få noget ødelagt, som man er rigtig glad for

   Slet
 8. Hold da op :o :D
  I Aalborg kunne vi heldigvis nøjes med lidt vind (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nordjylland slap denne gang - godt for jer :)

   Slet
 9. Her i Randers skete der heldigvis ikke det helt store, men ja, naturen kan være voldsom og skal respekteres :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal den bestemt - har hørt at det faktisk kan være lidt farligt at begynde, at save i sådan et væltet træ - det er fyldt med spændinger ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.