lørdag den 13. juli 2013

Vægten


Denne lille figur stod og kaldte på mig, da jeg var en tur i Bahne med min datter i mandags. Den er en af figurene i Medusas serie af stjernetegn og er selvfølgelig vægten. Jeg er ikke født i vægten. Mit stjernetegn er jomfruen og den figur har stået hjemme hos mig i snart et års tid. Jeg er stor tilhænger af Medusa og har faktisk en del derfra. Jeg synes, det er nogle skønne og humoristiske figurer, der er i Medusas univers.
Figuren "Vægten" skulle selvfølgelig med mig hjem. For det første synes jeg, den kunne være et symbol på min kostomlægning, der forhåbentlig resulterer i et blivende vægttab, der er behøver at være censureret. For det andet synes jeg, figuren er skøn med den grønne bikini og det lidt forskrækkede udtryk. Jeg kunne såmænd godt have stået model her, i hvertfald til ansigtsudtrykket.
Jeg har en drøm om, at jeg måske skal på ferie næste år et sted, hvor solen skinner og man kan bade. Meget gerne lidt lettere end jeg er nu og måske med et nyt indkøbt bade-outfit. Det må faktisk godt være grønt, for det er jo min yndlingsfarve - ja det er. Hvis nogen skulle være i tvivl.

13 kommentarer:

 1. Åh som den er fiiin :) Håber inderligt det lykkedes for dig Aslaugh! Grøn siger du, kan du godt li' grønt? Hi hi. Vi ses mandag søde.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi sletter lige det h i dit navn ikke... Ved da ikke hvor det kom fra :)

   Slet
  2. Ja jeg kan godt li' grønt Gitte, men det ved du vist godt ;) Bogstaver kan finde på at snige sig ind de mærkligste steder, men du har jo ordnet det nu :)

   Slet
 2. Åh, jeg er også helt pjattet med medusa :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu også ret nemt at blive det, synes jeg - for det er altså nogle sjove figurer :)

   Slet
 3. sikken en sød figur og meget passende til dig nu du er igang med en ny livsstil... Jeg kunne sagtens også have lagt ansigt til det udtryk på den figur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg synes den passede perfekt ;) Mon ikke der er flere rundt omkring, der kan nikke genkendende til det ansigtsudtryk ;) - Det tror jeg

   Slet
 4. Det er en rigtig god idé at rose sig selv, og indkøb af en Medusa-figur er altid godt, dem er jeg også vild med

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke så god til selvros, men jeg arbejder på sagen. for du har ganske ret, det er en god ide. Medusa kan man bare ikke lade være med at holde af ;)

   Slet
 5. Sød figur, men om den ligner dig ved jeg nu ikke rigtigt, men at bikinien skal være grøn, ja det er jeg ikke i tvivl om

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg har ikke så korte ben ;) Nej du er nok ikke i tvivl om farven - jeg elsker grøn :)

   Slet
 6. Sikke en skøn figur, man kan slet ikke lade være med at smile :)

  SvarSlet
 7. Ha ha ha.. hun er da bare for dejlig!

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.