fredag den 5. juli 2013

Farvede øjne til bamser


Dem der læser med her på bloggen, er nok ikke i tvivl om, at jeg er vild med tøjdyr og også elsker at lave dem. Jeg har efterhånden et pænt lager af diverse øjne til formålet. Nogle kan syes på, andre skal limes og så er der dem, som skal monteres med en sikkershedsskive bag på. Sidstnævnte sikkerhedsøjne har jeg bestilt en lille portion af. Jeg faldt tilfældigt over en dansk side, hvor øjnene kunne købes i forskellige farver. Jeg ved, der er rigtig mange som køber øjne fra udlandet og de kan fåes i alle afskygninger. Endnu har jeg ikke bestilt nogen fra det store udland, men mon jeg ikke bliver fristet på et eller andet tidspunkt - udvalget er stort og priserne er mindre end herhjemme.
Butikken jeg har købt mine øjne fra hedder Syslegården. Jeg har lige modtaget min pakke i dag, så jeg synes lige i skulle se, hvad jeg nu har suppleret mit lager med. De mindste brune er 9 mm og de andre er 12 mm i diameter. Jeg har også bestilt nogle blå i 10 mm, men dem fik jeg ikke lige med på billedet. De var lige ved at ryge i skraldespanden, for de havde "gemt" sig i indpakningen og jeg havde glemt, hvor mange jeg egentlig havde bestilt. Jeg skule lige tjekke min ordre og kunne ikke helt få det til at stemme. Heldigvis  fandt jeg den sidste lille pakke og så passede min ordreseddel igen.
Jeg har allerede en plan med et par af øjnene, for jeg har tegnet et par skitser af et hæklet tøjdyr, som jeg har udtænkt skal være mit næste opskriftsprojekt. Måske bliver det godt - måske bliver ideen forkastet. Det er ikke til at sige på nuværende tidspunkt. Jeg har i hvertfald haft det sjovt med, at lave mønsteret til mine frøer.
Tusind tak til alle jer, der har valgt at købe mønsteret af mig. Det gør mig så glad og jeg er overvældet over den interesse, der har været på min frø opskrift. Det har givet mig blod på tanden til måske, at lave endnu en opskrift på et krammedyr. Tak for det :)

15 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at se hvad du finder på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ideer er der nok af, det kniber mere med at få dem ført ud i livet til tider ;)

   Slet
 2. er gået igang med frøerne og har bestilt øjne fra Kina - PS du er hammergod til at skrive opskrifter - simpelthen imponerende arbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for den tilbagemelding :) det er så dejligt at høre, at nogen synes om min opskrift :)
   God arbejdslyst med hækleriet :)

   Slet
 3. Jeg holder helt sikkert øje Aslaug ... Som du ved er jeg totalt vildt med dine frøer ... Og har nu et helt par ❤❤..
  Pudsigt med øjne .... Syslegrden ligger ikke langt fra hvor jeg bor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige været inde og lure på din blog. Det er nogle skønne indlæg, du har lavet om dine frøer. Takker også fordi du linker tilbage til min opskrift :) Jeg vil selvfølgelig gerne have at flere får øje på mine frøer, så spred gerne budskabet ;)
   Så har du da nem adgang til øjne!

   Slet
 4. Har købt dit herlige mønster, og skal igang. Havde tænkt at skulle købe øjne på Etsy - da jeg havde været 'forbi' Syslegården og ikke kunne finde dem. Har luge tjekket igen og kan stadig ikke se udvalget af specielt de farver du har vist her. Der er kun eks brune - alm sorte samt rulleøjne. Og den mindste str er str 10 - har du købt på nettet eller været fysisk i butikken ;-) glæder mig til at se dit næste projekt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ønsker dig rigtig stor fornøjelse med hækleriet :)
   Har lige kigget ind på siden - de lyse brune jeg har købt er de gyldenbrune 12 mm - lidt længere nede ligger de grønne øjne + neongrønne. De blå er der ikke mere, kan jeg se. Måske kan man ringe og spørge om de kommer igen. Der bliver sikkert også hurtigt udsolgt, når der bliver "reklameret" for øjnene. Jeg har bestilt på nettet - tryk på linket oppe i indlæget og du kommer direkte til siden :)

   Slet
 5. tak for tippet med indkøb af sikkerhedsøjne - jeg har været på jagt på nettet uden det store held :-) Glæder mig til at se hvad næste hæklede krammedyr bliver! Måske en ræv?? Det skulle vist være det nye efter ugle-tiden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øjne synes jeg ikke er det nemmeste at finde. Det med en ræv vil jeg da lige skrive mig bag øret - tror faktisk også det kunne blive den næste dille ;)

   Slet
 6. Ja dine tøjdyr bliver nu nok ikke finere end de allerede er, men lidt nyt skal der til indimellem

  SvarSlet
  Svar
  1. Der sakl lidt nyt til - det er altid dejligt ;)

   Slet
 7. God fornøjelse med de søde tøjdyr. :o)

  SvarSlet
 8. Jeg ELSKER sikkerhedsøjn og tror nok min samling er så stor bare fordi jeg er vild med dem ;)
  Det er dejligt at høre at man kan få dem i en dansk butik, porto kan være dyr fra USA ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.