fredag den 16. november 2012

Strikkecafe og bunden af strikkekurven


Jeg er lige startet i en strikkecafe, hvor vi mødes hver anden tirsdag på biblioteket i Tørring. Det er Helle, der for 2 år siden var kvinden bag dette initiativ. Når man nu er sammen med andre strikkere, er det en fordel, at have noget i hænderne, som ikke kræver den store koncentration. Derfor fandt jeg et strikket tørklæde frem, som jeg påbegyndte i sommers. Dengang gik det bare derudaf med det, men da jeg havde strikket halvdelen og jeg skulle begynde på den anden halvdel, var det ligesom om, at det ikke var helt så spændende mere. 

Nu er jeg gået i gang igen med tørklædet og selvom jeg efter den første gang i strikkecafeen efterfølgende måtte pille lidt op, (der blev vist snakket lidt for meget og jeg skal altså tælle lidt engang imellem) er jeg nu godt på vej igen. Det går forbavsende godt og jeg kan faktisk godt lide at strikke på det igen, så nu er der håb forude og det skal nok blive færdigt. Jeg kan godt lide, at der på farvefronten sker noget nyt hele tiden og jeg ikke helt ved hvodan den næste stribe rapport bliver.
Mønstret er fra Drops nr. 139, garnet er strømpegarn "fabel" og jeg har brugt de farver, der står i opskriften undtaget den røde, som jeg synes var for mørk og dyster. Den er skiftet ud med en rød, der er mere klar og hvor der er pink og orange i. Jeg strikker på pind nr.3

3 kommentarer:

 1. flot tørklæde

  Jeg har lgie meldt mig til din blog som den 20. faste læser

  god weekend

  SvarSlet
 2. Du skal være velkommen og også god weekend til dig

  SvarSlet
 3. Så dit indlæg på facebook og så blev jeg da lige nysgerrig :)
  Fine ting du lave!

  Kig evt. forbi min blog hvis du har lyst. Jeg er ikke super god til at strikke, det går bedre med hæklingen :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.