mandag den 12. november 2012

Lidt pynt inden jul

Jeg havde for et stykke tid siden strikket og filtet 3 mini græskar, som jeg synes skulle nydes lidt inden juledekorationerne tager over.
Derfor lavede jeg lige denne hurtige pynte/lys skål. Fadet havde jeg i forvejen og det fyldte jeg med kastanjer. Kastanjer har jeg normalt let adgang til, da jeg har et kæmpe stort og gammelt kastanjetræ ude ved vores indkørsel, men dagen i forvejen havde min mand været ude og rive alle blade og kastanjer sammen og kørt dem om bag ved huset i en kæmpe stor "kompost" bunke. Så derfor måtte jeg grave mig ind i bunken, indtil jeg fandt nogle kastanjer, der var brugbare. Endvidere er fadet pyntet med nogle små pyntegræskar og to glas græskar ( købt i genbrugen for små penge i efterårsferien) og til sidst samlede jeg nogle små grønne æbler op, der lå i vejkanten ned til hvor jeg bor og brugte dem.Jeg synes selv det er blevet helt fint.

Strikkede mini græskar er fra en engelsk opskrift
Miniature feltede pumpkin og er fundet på Ravelry
her

Jeg har brugt Viking Sportsgarn 100% uld, der egner sig godt til filtning

4 kommentarer:

 1. Hvor er de græskar da fine. På gensyn i morgen

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte. Jeg har aldrig filtet, men det skal da prøves en dag.
  Har tilmeldt mig som fast læser og følger spændt med - kreativitet kan man aldrig få for meget af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de er bare smidt i vaskemaskinen, så det er nemt. Og nej kreativitet kan jeg heller ikke få for meget af.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.