onsdag den 28. november 2012

Jeg hækler noget ...


Nogen gange får jeg sådan en ubeskrivelig lyst til, at begynde på noget nyt nørkleri. Sådan havde jeg det i går aftes, da jeg kiggede i min strikkekurv og lysten til igangværende projekter kunne ligge på et meget lille sted. Jeg kiggede derfor nogle opskrifter, jeg har gemt til senere, igennem og valget var ikke svært. Har længe haft lyst til, at prøve denne opskrift.
Så nu hækler jeg på denne lille ting (foruden alt det andet) og jeg tror resultater bliver lige efter mit hjerte.
Jeg lægger mere ud, når jeg er kommet lidt længere - imellem tiden kan du jo prøve, at gætte hvad det er.

I eftermiddag skal jeg i strikkecafe på Tørring bibliotek og jeg glæder mig allerede. Det bliver hyggeligt, at hilse på de andre strikkepiger igen, hvoraf  to også er bloggere, nemlig Fru Knudsen og  Helles Hjørne
Jeg vil tage mit stribede tørklæde  med og forhåbentlig får jeg lavet lidt mere end sidst.

God tirsdag til alle

5 kommentarer:

 1. hm, mit gæt er en abe med hvid snude !! hm nej det er det nok ikke :v...

  God fornøjelse i eftermiddag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg gætter altså også på en abe :) Hilsen Lene

  SvarSlet
 3. Hej Lis og Lene,jeg kan godt forstå i gætter på en abe, for da jeg sad med det, tænkte jeg på det samme. Det er et dyr og måske skal noget af mønstret bruges til en abe engang - det er da oplagt.

  SvarSlet
 4. Jeg er helt på bar bund, tak for i eftermiddag, husk at tage noget strik med næste gang som også virker når der skal snakkes og julehygges.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak som altid hyggeligt. Næste gang tager jeg helt sikkert et stikketøj med der er nemt. Et hvor jeg ikke skal tage både ind og ud og samtidigt skal snakke. Så både strikketøj og mundtøjet kan glide let ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.