torsdag den 8. november 2012

Ny i blogland

"Nu har jeg oprettet en blog"

Jeg har i de sidste mange år haft stor glæde af nettet og det man kan finde ved blandt andet, at besøge forskellige blogs. Jeg synes det er spændende, at se hvad andre kreative mennesker har lavet eller er i gang med. Det er en fortsat kilde til inspiration og det er fantastisk, at se hvad mennesker kan fremtrylle ved hjælp af hænderne og fantasien og nogen gange med få midler Jeg har fået mange gode ideer, fundet opskrifter og er blevet inspireret.

- Så nu har jeg selv oprettet en blog, hvor jeg hovedsageligt vil skrive om, hvad jeg laver af forskellige håndarbejdsysler, men nok mest om strik og hækling. Men der vil helt sikkert også snige sig noget af alt det andet ind.
Mit ønsker er, at der ude i den virkelige verden, er nogen der kan finde glæde og inspiration her hos mig.

2 kommentarer:

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.