mandag den 22. februar 2016

Vinderen af nøglering med hjerte


Min weekend har været lidt mere hektisk end først antaget. Jeg har blandt andet været til eftermiddagshygge, om lørdagen hos Garn og hobby ved Lunderskov, sammen med en flok andre hækle og strikkeglade piger. Det er jo altid hyggeligt, at møde andre med samme interesse, så det kunne jeg godt finde på at gentage en anden gang.

Søndag blev vi inviteret på frokost hos gode venner og det var som altid en dejlig, sjov og grinende affære :)

I dag har jeg så haft tid til at få trukket en vinder af nøgleringen med det hæklede hjerte.
Der var 23 deltagere og det blev jeg faktisk lidt overrasket over. Jeg havde slet ikke forventet, at så mange ville deltage i sådan en lille Give away. Så derfor jeg kan da godt finde på at lave en lignende en af slagsen en anden gang. Tusind tak til alle jer der deltog, det betyder meget for mig, at nogen har lyst til at vinde en lille ting, som jeg har lavet :)

Vinderen af nøgleringen blev Anja, som i sidste øjeblik havde lagt en kommentar. Tillykke til Anja :) Hvis du sender mig din adresse, så sender jeg gevinsten til dig hurtigst muligt.

4 kommentarer:

 1. Ih, det er jo mig! FEDT!
  Jeg sender dig mail med adresse <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din mail :) Så modtager du en pakke fra mig :)

   Slet
 2. Tillykke Anja! Det er da en supersød lille ting, jeg har før vundet små ting, som jeg har glædet mig meget over :-)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.